“Geçen haftaki mağlubiyeti telafi edeceğiz”

 “Geçen haftaki mağlubiyeti telafi edeceğiz”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, hem geride kalan 11 haftayı, hem de yarın oynayacakları Lefke maçını YENİDÜZEN’e değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, Lefke maçı öncesinde YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı. Yarın oynayacakları Lefke takımının yıllardan beridir iyi bir ekibe sahip olduğunu belirten deneyimli teknik adam, maçı kazanmak için sahada her şeylerini vereceklerini ifade etti.

 

Davutoğlu: “Kötü başlangıç yapmamızın sebebi hazır olmayışımızdı”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü ligde geride kalan 11 haftayı değerlendirmesinde, kötü bir başlangıç yapmalarının sebebinin takımın yeteri kadar hazır olmayışına bağladı. Diğer takımlara göre sezonu geç açtıklarına vurgu yapan deneyimli teknik adam, haftalar ilerledik sonra iyiye doğru gittiklerini, galibiyetlerin de yavaş gelmeye başlamasıyla hem fiziksel, hem de moral olarak iyi konuma geldiklerini dile getirdi.

 

“Geçen hafta trafik kazası geçirdik”

Süper Lig’de 5’inci hafta itibariyle iyi bir çıkış yakalayarak 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan Baf Ülkü Yurdu’nun bu çıkışı geçtiğimiz hafta Doğan Türk Birliği maçında sonlanmıştı. Doğan Türk Birliği maçı hakkında konuşan teknik direktör Gökmen Davutoğlu, geçtiğimiz hafta kötü performans sergilediklerini aktararak, sergilenen bu kötü performanstan dolayı maçı kaybettiklerini kaydetti. Davutoğlu; “Doğan Türk Birliği maçından önce iyi bir çıkış yakalamıştık. Yakaladığımız bu çıkış özgüvenimizi yerine getirmişti. Geçen hafta Doğan Türk Birliği’ne karşı kötü bir oyun sergiledik. Bu kötü oyunun neticesinde maçı kaybettik. Futbolda bu gibi şeyler var. İyi oynadığınız maçlar da olur kötü oynadığınız da… Önemli olan kötü oynadığınızda da kaybetmemek… Biz geçen hafta bir trafik kazası geçirdik. Bunu telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“Lefke’nin iyi bir ekip olduğunu tartışmaya bile gerek yok”

Baf Ülkü Yurdu teknik patronu Davutoğlu, yarın Üner Berkalp Stadı’nda konuk edecekleri Lefke maçı hakkında da YENİDÜZEN’e bilgiler verdi. Tecrübeli teknik adam, Lefke’nin iyi bir takım olduğunu herkesin bildiğini ve bu maçın kendileri için son derece zor olduğunu dile getirdi. Gökmen Davutoğlu;  “Bu hafta rakibimiz Lefke. Ülke futbolunu takip eden herkes Lefke’nin ne kadar iyi bir ekip olduğunu çok iyi bilir. Bunu tartışmaya bile gerek yok. Rakibimiz iyi bir kadroya sahip. Geçen haftaki Çetinkaya maçlarını izleme fırsatı buldum. İyi futbol oynayan ve kolayca pozisyona giren bir ekip... Başlarında hepimizin saygı duyduğu Mehmet Solkanat hocamız var. İşimiz çok zor. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu maçı kazanarak geçen haftadaki mağlubiyeti telafi edeceğiz Centilmence bir maç geçmesini temenni ederim Hak eden kazansın”  dedi. Takımda eksik var mı? Sorusuna da cevap veren tecrübeli teknik adam; “Mustafa Kemal Atlar kırmızı kart cezalısı, Yankı ve İbrahim’in de sakatlıkları vardı. Durumları maç saati belli olacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.