“Gecemizi gündüzümüze katıyoruz”

“Gecemizi gündüzümüze katıyoruz”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli, Küçük Kaymaklı ile oynanan maçının ardından YENİDÜZEN’e açıklamarda bulundu. Genç teknik adam, sezon içerisinde sıkıntı çekmemeleri için şu anda çok çalışmaları gerektiğinin altını bir kez daha çizdi.

Baf Ülkü Yurdu teknik patronu Kemal Yürekli; “Sezon içerisinde Baf Ülkü Yurdu camiasına yakışır bir şekilde futbol oynamak ve sonuçlar almak hedefiyle gecemizi gündümüze katarak çalışmalar yapıyoruz.”

Yürekli: “Başarılı olmak için çalışıyoruz”

Ülkü Yurdu teknik direktörü Yürekli, çalışmaların son sürat devam ettiğini hatırlatarak, çalışmaların meyvesini sezon içerisinde toplayacaklarını söyledi. Yürekli; “19 Temmuz tarihinden bu yana çalışmalarımız sürüyor. Sezon içerisinde Baf Ülkü Yurdu camiasına yakışır bir şekilde futbol oynamak ve sonuçlar almak hedefiyle gecemizi gündümüze katarak çalışmalar yapıyoruz. Takımdaki arkadaşlık ortamı daha önceden de söylediğim gibi çok iyi durumda. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarını tamamlayıp, hazırlık maçlarına başladık. Artık hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüp, önlem almak istiyoruz. Lige hazır olarak başlayacağız” dedi.

Kemal Yürekli; “Obadai Felix iyi bir takım oyuncusu, fiziksel gücü gerçekten çok kaliteli. Henüz kararımızı vermedik, hazırlık maçlarından sonra kararımızı vereceğiz”

“Obadi Felix iyi bir takım oyuncusu…”

Yeni sezon için daha önceden Lawal Murtadah ve Joseph’le anlaşan kırmızı yeşilliler, geçtiğimiz haftalarda ülkeye getirdiği yabancı oyuncu Obadai Felix’i denemeye almıştı. Bu oyuncu hakkında da konuşan Yürekli; “Obadai Felix iyi bir takım oyuncusu, fiziksel gücü gerçekten çok kaliteli. Henüz kararımızı vermedik, hazırlık maçlarından sonra kararımızı vereceğiz” dedi.

 

“Transferlerimiz devam edecek”

Güçlü bir kadro kurmak istediklerinin bir kez daha altını çizen genç teknik adam, transferlerin devam edeceğini, bu yönde çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade etti. Yürekli, hafta başında bir transferin sonlanacağı, önümüzdeki günlerde de savunma ve hücum hattına takviyelerin olacağını belirtti.    

Bu haber toplam 2145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.