Gazioğlu: Yapılan tam bir fiyaskodur

Gazioğlu: Yapılan tam bir fiyaskodur

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu, futbola yapılan devlet katkısının 4’üncü diliminin ödeniyor olmasına, spor federasyonlarının 3’üncü diliminin haftaya tarih belirtilmeden ödeneceğinin belirtilmesine tepki gösterdi.

A+A-

Gazioğlu ‘Yapılan tam bir fiyaskodur!’ başlığı ile yaptığı basın açıklamasında federasyon olarak yıl içerisinde yapılması gereken tüm organizasyonları eksiksiz yaptıklarını ancak ayrım yapıldığını belirterek ‘Kimseden kendimizi ayırmıyoruz, ayrıcalık da istemiyoruz. O yüzden sizler de ayrım yapmayacaksınız. Ya eşit olacaksınız ya da bu işi yapmayacaksınız” ifadelerini kullandı.

                                                                                                       

Gazioğlu: Ya eşit olacaksınız ya da bu işi yapmayacaksınız

Hasan Gazioğlu’nun “Yapılan tam bir fiyaskodur!” başlıklı basın açıklaması şu şekilde:

“Futbola 4. dilim bugün ödeniyor, spor federasyonlarına 3. dilim haftaya ödenecek! (Tam tarih yok) 4. dilim nerede? BTM hakem ücretleri ödeniyor, spor federasyonlarına da ödenecek! (Ne zaman belli değil) Bu ayrımdan gerçekten bıktık. Ayrım yok diye defalarca söz veren sizsiniz. Böyle yönetim olmaz, YÖNETEMİYORSUNUZ! Tenis Federasyonu 2020 yılındaki tüm yapması gereken organizasyonları eksiksiz yaptı.

Bu organizasyonlara sporcu katılımı ve seyirci katılımı arşivlerde var. Saha bakımları için iki personel çalıştırıyoruz. Maaşlarını da mevcut federasyon bütçesinden karşılıyoruz. Personelimiz maalesef devletten ödenmiyor. Her federasyonun olduğu gibi bizim de büyük sıkıntılarımız var. Biz kimseden kendimizi ayırmıyoruz, ayrıcalık da istemiyoruz. O yüzden sizler de ayırım yapamazsınız. Ya eşit olacaksınız ya da bu işi yapmayacaksınız. Konu sağlık diye ses çıkarmadık, ama konu popülizme döndü. BIKTIK!!!!! SOĞUTTUNUZ!!!!”

Bu haber toplam 3943 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.