GAÜ suya iniyor

GAÜ suya iniyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) spor başarılarına yenisini eklemek için su topu takımı sporcuları ile birlikte Türkiye’ye yarışlara katılmak üzere yola çıktı

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) spor başarılarına yenisini eklemek için su topu takımı sporcuları ile birlikte Türkiye’ye yarışlara katılmak üzere yola çıktı. Bu yıl ilk defa müsabakalara katılacak olan GAÜ Su Topu Takımı 6-12 Mart’ta Ankara da ODTÜ Kampüsünde finale çıkmak için mücadele edecek.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, su topu takımının kurulması ile, üniversitenin spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha ortaya koyduğunu kaydetti. Doğgün, bu yıl ilk defa su topu takımı ile yarışmaya katıldıklarını kaydederken, GAÜ spor tesislerinde antremanlarını yoğun bir çalışma ile sürdürdüklerini kaydetti. Doğgün, gerçekleşen kurada su topu takımlarının B grubuna düştüğünü ifade ederek, gruplarında zorlu rakipleri olan Hitit Üniversitesi, ODTÜ, Süleyman Demirel Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile mücadele edeceklerini ifade etti.

Doğgün, en önemli sonuç ve neticenin rakiplerin arasında spor ahlakı ve disiplini ile yarışmak olduğunu kaydederken, dersleri yanında yoğun bir tempoda yarışmalara hazırlanan tüm sporcularına da çok güvendiğini sözlerine ekleyerek, Girne Amerikan Üniversitesi’ne yeni başarılar getirmek istediklerini vurguladı.

Bu haber toplam 1471 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.