“Galip gelmek çok önemliydi”

“Galip gelmek çok önemliydi”

Miracle Karşıyaka Teknik Direktörü Caner Oshan, 4-3 kazandıkları China Bazaar Gençlik Gücü maçını Bayrak Radyosuna değerlendirdi.

A+A-

Gençlik Gücü ile yapacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu çünkü rakiplerinin puan olarak üzerlerinde olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Kazandığımız takdirde yukarılara doğru tırmanma şansımız olacağını, geçen haftadaki beraberliği güzelleştirme adına kazanmamız gerektiğini biliyorduk” dedi.

Eksikleri olmasına rağmen görev verdiği oyuncuların sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptığını kaydeden Oshan, “Zeminin ağır olması, mücadele gerektiren bir maçı getirdi. Öne geçtik, geri düştük, tekrar öne geçtik. Bunlar çok önemli, bu tepkiyi gösterip sahada kalmak, galip gelmek çok önemliydi. Futbolcularım bunu yaptı. Uzun zamandır, özellikle Yeniboğaziçi maçında da aynı stresi yaşadık. Gol atınca geri düşüyoruz ama bunları da toparlayacağız. Miracle Karşıyaka kendi sahasında çok güçlüdür. Sahanın avantajı, taraftar desteği. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 699 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.