“Galibiyet nerelere gidebileceğimizin göstergesi olacak”

“Galibiyet nerelere gidebileceğimizin göstergesi olacak”

Aksa Süper Lig’in ilk haftasında konuk olduğu Girne Halk Evi’ni 2-1 mağlup ederek lige başlayan Göçmenköy’de ikinci haftada bugün oynanacak olan Binatlı maçı hazırlıkları dün yapılan antrenman ile tamamlandı.

A+A-

Takımın teknik sorumlusu Özgü Bayraktar ilk haftada galip gelmenin önemine değinirken, Binatlı maçında elde edilecek galibiyetin ligde nerelere gidebileceklerinin göstergesi olacağını, bu anlamda da 3 puanın çok önemli olduğunu ifade etti.

 

Bayraktar: Herkes yürekten formanın hakkını vermeye çalışıyor

İlk haftada galip gelmelerinin kendileri için moral, motivasyon yönünden çok iyi olduğunu belirten Özgü Bayraktar, “Hem de her geçen gün daha iyiye gittiğimizi bildiğimi için sonraki maçlara daha olumlu bakmamıza da neden oldu” dedi. Birbirlerini tanımaya başlayan bir takım olduklarını aktaran Bayraktar, “Fakat buna rağmen takımın uyumundan, arkadaşlıktan ve birliktelikten çok memnunum. Güzel bir ortam var. Herkes yürekten formanın hakkını vermeye çalışıyor. Bu da bizi maçlarda dirençli ve kaybetmesi zor bir takım haline getirir” ifadelerini kullandı.

 

“Nerelere gidebileceğimizin göstergesi olacak”

Binatlı karşılaşması ile ilgili görüşlerini de aktaran Göçmenköy Teknik Sorumlusu Özgü Bayraktar, “Maçlara hafta hafta bakıyoruz. Bizim için binatlı maçından alınacak 3 puan, nerelere gelebileceğimizin göstergesi olabileceği için çok önemli” dedi. Göçmenköy’de ilk haftada kırmızı kart gören Mehmet Göçben ve Kemal Uçaner dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Bu haber toplam 695 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.