Galatasaray'ın borcu 2 milyar 162 milyon TL

Galatasaray'ın borcu 2 milyar 162 milyon TL

Galatasaray'da divan kurulu toplantısı yapıldı, toplam borcun 2 milyar 162 milyon TL olduğu açıklandı.

A+A-

Galatasaray Kulübünün mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 1 yıldan fazla süredir video konferans yöntemiyle çevrim içi olarak yapılan toplantı, 15 ay sonra ilk kez yüz yüze düzenlendi.

Toplantıda sarı kırmızılı ekibin borcu açıklandı. 

 

Kaan Kançal: "Borç 2 milyar 162 milyon lira"

Uzun süre sonra kulübün mali yapısıyla ilgili sunum yapan başkan yardımcısı Kaan Kançal, sarı-kırmızılıların borcunun 31 Aralık 2020 itibarıyla 2 milyar 162 milyon lira olduğunu söyledi.

Kulübün mali yapısının koronavirüs salgınından etkilendiğini aktaran Kançal, buna rağmen Galatasaray Spor Kulübü Derneğinde mali disiplini sağladıklarını dile getirdi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı, toplam borçla ilgili açıklamada bulunarak, "Galatasaray'ımızın 31 Aralık 2020 itibarıyla borcu, sizin deyiminizle borç-alacak farkı, 2 milyar 162 milyon lira. Bizim faaliyet kitapçığımızda toplam yükümlülükler 2 milyar 700 milyon lira olarak görünüyor. Bu toplam borç anlamına gelmiyor. Toplam yükümlülüklerin içinde bizim vadesi gelmemiş, tahsil edeceğimiz alacaklarımız da var. Şöyle bir hataya düşülüyor. Faaliyet kitabı açılıyor ve konsolide rakamda 2 milyar küsür lira borç görünüyor. Sonra bir de Sportif AŞ'nin mali tablosunda 2 milyar küsür görülüyor. Halbuki konsolidenin içinde sportif de var. Bu iki rakam toplanıp Galatasaray'ın 4 milyar küsür borcu olduğu sonucuna varılıyor. Ondan sonra bizim telefonlarımızı durmuyor." diye konuştu.

Bu haber toplam 617 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.