Galatasaray'dan 3 transfer birden

Galatasaray'dan 3 transfer birden

Galatasaray 3 yeni transferini açıkladı. Sarı kırmızılılar, Patrick Van Aanholt, Sacha Boey ve Alexandru Cicaldau'yu renklerine bağladı.

A+A-

Türkiye Süper Lig'de yeni sezonda güçlü bir ekip kurmayı hedefleyen Galatasaray, transferde hareketli saatler yaşadı. Sarı kırmızılar, 3 yeni transferini KAP'a bildirdi.

Sarı kırmızılılar, Rumen oyuncu Alexandru Cicaldau, Fransız oyuncu Sacha Boey ve Hollandalı oyuncu Patrick Van Aanholt'u renklerine bağladı.

 

Cicaldau transferi resmileşti

Galatasaray Kulübü, bugün öğle saatlerinde anlaşmaya vardığı Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau'nun transferi için Universitatea Craiova Kulübü ile resmi görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "08.07.1997 doğum tarihli Alexandru Cicaldau'nun transferi konusunda Romanya'nın Universitatea Craiova Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

 

Fransız sağ bek...

Galatasaray Kulübü, Fransız sağ bek Sacha Boey'in transferi için Stade Rennais Kulübü ile resmi görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "13.09.2000 doğum tarihli Sacha Boey'in transferi konusunda Fransız Stade Rennais FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

 

Patrick Van Aanholt Galatasaray'da

Galatasaray, Patrick Van Aanholt'un transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick Van Aanholt ile transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır."

Bu haber toplam 670 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.