Galatasaray tur şansını ikinci maça bıraktı

Galatasaray tur şansını ikinci maça bıraktı

Galatasaray, Avrupa Ligi'nde tur şansını rövanşa bıraktı. Sarı-kırmızılılar evinde İskoç ekibi St Johnstone ile 1-1 berabere kaldı.

A+A-

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Galatasaray, İskoç ekibi St Johnstone'u konuk etti.

Maça baskılı başlayan Galatasaray üst üste bulduğu fırsatları değerlendiremedi. İlk yarının sonunda 0-0'lık eşitlik bozulmadı ve taraflar soyunma odasına bu sonuçla gitti.

 

Muslera kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın ikinci yarısında Galatasaray, Fernando Muslera'nın yediği kırmızı kartla sarsıldı.

55. dakikasında Muslera takım arkadaşından gelen geri pası kucağında yumuşatmak isterken rakibi baskıya geldi ve topa hamle yaptı. Bu esnada rakibine faul yapan Muslera direkt kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.

Muslera kırmızı kart gördükten sonra Aytaç Kara kenara alındı ve genç kaleci Berk Balaban oyuna girdi. 58. dakikada kazanılan penaltıyı Jason Kerr gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

 

Sacha Boey ilk maçında siftah yaptı

Geriye düşen Galatasaray skoru eşitlemekte gecikmedi. Galatasaray'ın yeni transferi Fransız sağ bek Sacha Boey, 60. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun pasında şık bir golle 1-1'lik eşitliği getirdi.

Kalan dakikalarda Galatasaray üstünlük golü için yüklense de sonuç alamadı. 90 dakikanın sonunda skor tabelası 1-1'i gösterdi ve Galatasaray sahasında İskoç rakibini yenemedi.

Turun rövanş maçı 12 Ağustos Perşembe günü İskoçya'da oynanacak.

Bu haber toplam 576 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.