Galatasaray maçı öncesi Boupendza gelişmesi

Galatasaray maçı öncesi Boupendza gelişmesi

Gabon Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde mücadele eden Aaron Boupendza'nın corona virüse yakalandığı haberleri basında yer aldı.

A+A-

Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Hatayspor'da Aaron Boupendza, 2022 Dünya Kupası Elemeleri için ülkesi Gabon Milli Takımı'na katıldı.

Gabon'un Angola ile karşılaşacağı maç öncesi Aaron Boupendza'nın corona virüs testlerinin pozitif çıktığı ve milli takım kadrosundan çıkarıldığı haberleri medyada yer aldı. Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Henüz böyle bir bilgiyi teyit etmediklerini söyleyen Vardı, "Biz de sosyal medyadan öğrendik. Resmi olarak doğrulattığımız bir şey yok. Oyuncumuz Türkiye'ye döndüğünde, burada gereken testleri yapacağız ve kamuoyunu bilgilendireceğiz" açıklamasında bulundu.

"Teknik heyetimiz Galatasaray maçına hazırlanıyor" diyen Vardı, "Atakaş Hatayspor'un ideal 11'i var ama yedeklerimiz ideal 11'e uygun değil. Aaron en önemli silahımız. Aaron'un corona virüse yakalanması durumunda da hocamız gerekeni yapacaktır. Çıkıp aslanlar gibi oynayacağız" diye konuştu.

Transfer açıklaması

Atakaş Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, transferde adı sık anılan Aaron Boupendza'yla ilgili de açıklamalarda bulundu. Vardı, "Oyuncumuz Atakaş Hatayspor'da kalmak istedi. Spekülatif haberler çıktı. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe hem Beşiktaş'ın Aaron Boupendza ile ilgili haberleri çıktı. Boupendza'nın Türkiye'de bir takıma transfer olacağını sanmıyorum. Oyuncumuzun serbest bırakılmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.