Galatasaray haftalar sonra: 2-3

Galatasaray haftalar sonra: 2-3

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 2-1 geriye düşmesine rağmen 3-2 yenerek 14 maçın ardından üç puanla tanıştı.

A+A-

Süper Lig'in 26. haftasının kapanış maçında Göztepe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. 4 penaltının çıktığı maçta Galatasaray 2-1 geriden gelerek karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Mücadelenin 3. dakikasında Galatasaray Nelson ile öne geçti. Göztepe ilk yarı bitimine dakikalar kala penaltı kazandı. Topu filelere gönderen Ndiaye eşitliği sağladı. İkinci yarıda Göztepe, VAR incelemesinin ardından 68. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Ndiaye Göztepe'yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Galatasaray, VAR incelemesinin ardından 85. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Gomis eşitliği sağladı. Galatasaray 90+1. dakikada tekrar penaltı kazandı. Göztepe'de Arslanagic, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Var incelemesi sonrası penaltı ve kırmızı kart iptal edildi. Baskısını sürdüren Galatasaray, VAR incelemesinin ardından 90+6. dakikada penaltı kazandı. Gomis topu ağlara göndererek skoru 3-2 yaptı. Ve bu Galatasaray ligde 14 maç sonra üç puan kazandı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray, 2-1 kazanmıştı.

Bu haber toplam 676 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.