Galatasaray çıkış yakalamak istiyor

Galatasaray çıkış yakalamak istiyor

Galatasaray, Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın akşam deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

A+A-

Galatasaray, Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın akşam deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Galatasaray, Türkiye Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, haftaya 18 puanla 8. sırada başladı.
Ligde yaptığı 10 maçın 3'ünü kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 4'ünü yitiren VavaCars Fatih Karagümrük ise topladığı 12 puanla 12. sırada yer alıyor.

 

Son 3 maçta galibiyeti yok
Galatasaray, Türkiye Süper Lig'de çıktığı son 3 karşılaşmada galibiyet elde edemedi. Sarı-kırmızılı takım, son 3 maçında Adana Demirspor ve Corendon Alanyaspor ile berabere kalırken, Yukatel Kayserispor'a da mağlup oldu. Sarı kırmızlılar, bu maçlarda elde edebileceği 9 puanın sadece 2'sini hanesine yazdırdı.

Boey ve Abdülkerim Bardakcı cezalı
Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakcı, VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek. Süper Lig'de geçen hafta Corendon Alanyaspor ile oynanan maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Boey ve Abdülkerim Bardakcı, yarın takımdaki yerlerini alamayacak.

 

Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.