GALATASARAY - BEŞİKTAŞ UNUTULMAZ MAÇLAR

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ UNUTULMAZ MAÇLAR

Galatasaray ile Beşiktaş'ın son yıllarda oynadığı unutulmaz maçların özet görüntüleri...

A+A-

Galatasaray ile Beşiktaş'ın son yıllarda oynadığı unutulmaz maçların özet görüntüleri... 

MAÇLARI İZLEMEK İÇİN SKORLARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

GALATASARAY'DAN HAYATİ GALİBİYET...

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ: 2-0

5 Mayıs 2019 | Türk Telekom Stadı'nda şampiyonluk için önemli bir maça çıkan Galatasaray, karşılaşmada hata yapmadı ve şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçti. Karşılaşmada atılan goller, uzun süre tartışılmıştı.


ŞAMPİYONLUK ARİFESİNDE...

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ: 2-0

29 Nisan 2018 | Galatasaray ve Beşiktaş, Türk Telekom Stadı'nda çok önemli bir maça çıktı. Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu mücadeleyi Galatasaray 2-0 kazandı ve şampiyonluk yolunda önemli bir virajı dönmüş oldu.


BEŞİKTAŞ'A İKİNCİ YARI YETTİ  

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY: 3-0

2 Aralık 2017 | Vodafone Park'ta oynanan dev derbinin ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Beşiktaş, Galatasaray filelerini arka arkaya havalandırdı ve mücadeleyi 3-0 kazandı.


GOMEZ, KARTALI ŞAMPİYONLUĞA UÇURDU 

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ: 0-1

8 Mayıs 2016 | Şampiyonluk yarışında hata yapmak istemeyen Beşiktaş, Galatasaray'a konuk olduğu maçta sarı kırmızılıları 1-0 mağlup etti.


YASİN VE SNEIJDER 4. YILDIZI TAKTI

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ: 2-0

24 Mayıs 2015 | Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbiyi Galatasaray 2-0 kazandı ve aynı hafta takipçisi Fenerbahçe de puan kaybetmesinden dolayı sarı kırmızılılar 20. şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmada goller Yasin Öztekin ve Sneijder'den geldi.


ELMANDER, TARAFTARLARI SEVİNCE BOĞDU

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ: 3-2

26 Şubat 2012 | Türk Telekom Arena'daki ilke Galatasaray - Beşiktaş derbisi nefes kesti. Galatasaray iki kez öne geçti, Beşiktaş iki kez beraberliği yakaladı. Son saniyede sahneye çıkan Elmander, stattaki 50 bin kişiyi sevince boğdu.


ALİ SAMİ YEN'DEKİ SON DERBİ BEŞİKTAŞ'IN...

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ: 1-2

28 Kasım 2010 | Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan son derbi maçında Galatasaray, taraftarlarını üzdü. Ali Sami Yen Stadı'ndaki son derbi galibiyetini Beşiktaş aldı. Siyah beyazlıların golleri Guti ve Nobre'den geldi.


"ÇİLİNGİR" ŞAMPİYONLUK KİLİDİNİ AÇTI

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY: 2-1

24 Mayıs 2009 | 2008-09 sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, ligin 33'üncü haftasında İnönü'de konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Tecrübeli oyuncu Yusuf Şimşek'in golü bugün gibi akıllarda...


"SON SANİYE, SON AN, SON GOL..." 

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY: 1-2

7 Mayıs 2006 | Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray 33. haftada Beşiktaş'a konuk oldu. 1-0 geriye düşen Galatasaray Hasan Kabze'nin golleriyle şampiyonkuk yarışında tutundu.


İKİ DAKİKADA SASA İLİÇ... 

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ: 3-2

10 ARALIK 2005 | Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı Ali Sami Yen Stadı'nda konuk eden Galatasaray, iki kez geriye düştüğü derbiyi 3-2 kazandı. Galatasaray'ın Sırp yıldızı Sasa İliç, maçı iki dakikada sarı kırmızılıların lehine çevirdi.


"SERGEN ATTI, ŞAMPİYONLUK GELDİ.
BEŞİKTAŞ 100. YILINDA ŞAMPİYON..."

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY: 1-0

25 MAYIS 2003 | 100. yılında şampiyonluk isteyen Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk ettiği karşılaşmada Sergen'in golüyle maçı 1-0 kazandı ve şampiyon oldu. Maçın spikeri Ercan Taner golden sonra "Sergen attı, şampiyonluk geldi" diyordu.

Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.