Galatasaray ağır yaralı: 3-0

Galatasaray ağır yaralı: 3-0

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Atakaş Hatayspor'un konuğu olan Galatasaray, sahadan 3-0 yenik ayrıldı ve şampitonluk yarışında önemli 3 puan daha kaybetti.

A+A-

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Atakaş Hatayspor, Galatasaray'ı konuk ettiği maçta rakibini 3-0 yendi. 

Hatayspor maçta golü erken buldu. 21. dakikada Mame Diouf'un golüyle perde açıldı. Galatasaray henüz bu golün şokunu atlatamamışken 29. dakikada Ruben Ribeiro şık bir golle skoru 2-0'a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Galatasaray ikinci yarıda da aradığını bulamadı. Sarı-kırmızılı ekip farkı bire indirmek için üst üste ataklarla rakip kaleyi yokladı. Radamel Falcao'nun bir kafa vuruşu direğe isabet etti. Galatasaray'ın gol aradığı dakikalarda Hatayspor bulduğu kontra atağı değerlendirdi ve Mame Diouf 72. dakikada skoru 3-0'a getirdi.

Hatayspor'da Strahil Popov, Henry Onyekuru'ya ceza sahasının hemen dışından yaptığı faul sonrası VAR incelemesiyle kırmızı kart gördü ve ev sahibi maçı 10 kişi tamamladı.

Maçın kalan süresinde başka gol olmadı ve Hatayspor, Galatasaray'ı 3-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Bu sonucun ardından Hatayspor 49 puana ulaşarak 6. sırada yer aldı. 61 puanlı Galatasaray ise ikinci sırada yer alıyor. Zirve yolunda ağır bir yara alan Galatasaray iki maç fazlasına rağmen Beşiktaş'ın üç puan gerisinde bulunuyor.

Bu haber toplam 733 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler