G.Saray'ın eski yıldızı Ocak için geliyor

G.Saray'ın eski yıldızı Ocak için geliyor

Eski Galatasaraylı yabancı oyuncu K-Pet Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı ile transfer görüşmesi yapacak.

A+A-

Fildişi Sahili’nin yetiştirdiği önemli futbolculardan biri olan Emmanuel Eboue, Türk Ocağı ile transfer görüşmesi yapmak için yarın adaya gelecek. Sağ bek mevkisinde oynayan 34 yaşındaki futbolcu Fildişi Sahili’nden ASEC Mimosas’ta başladığı kariyerine Belçika’dan Beveren ile devam ederken, yıldızının parladığı İngiliz ekibi Arsenal’de 2004 – 2011 yılları arasında forma giydikten sonra 2011 – 2015 yıllarında Türk ekibi Galatasaray’ın formasını terletmişti. 2014 – 2015 sezonunda Galatasaray’da dönemin teknik direktörü Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Eboue, sözleşmesinin tamamlanması sonrası sarı kırmızılı kulüpten ayrılmıştı.

 

1 yıl men cezası almıştı

2016 yılının mart ayında İngiliz ekibi Sunderland ile kısa süreli bir sözleşme imzalayan Eboue, aynı ay içerisinde eski menajerine yapması gereken ödemeyi yapmadığı gerekçesi ile FIFA tarafından futboldan 1 yıl men cezası almıştı.

Kariyerinde ülkesinin milli formasını 79 kez giyen ve 3 gol kaydeden Eboue’nin yakın dostu menajer Tekin Birinci aracılığı ile yarın adaya gelerek Türk Ocağı ile transfer görüşmesi yapacağı öğrenildi. Türk Ocağı’nın Eboue ile anlaşması durumunda daha önceden doldurduğu yabancı uyruklu futbolcu kontenjanında hangi oyuncudan vazgeçeceği ise merak konusu.

Bu haber toplam 2428 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.