G.Gücü’nde keyifler yerinde

G.Gücü’nde keyifler yerinde

K-Pet Süper Lig’in ikinci devresine, Lefkoşa derbisi karşılaşmasında rakibi Küçük Kaymaklı’yı 2-1’lik skorla mağlup ederek başlayan Gençlik Gücü’nde yüzler gülüyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in ikinci devresine, Lefkoşa derbisi karşılaşmasında rakibi Küçük Kaymaklı’yı 2-1’lik skorla mağlup ederek başlayan Gençlik Gücü’nde yüzler gülüyor. Gençlik Gücü Yönetim Kurulu önceki gün kulübün ana sponsoru China Bazaar’ı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu, iki yeni ve başarılı futbolcu Ndue Mujeci ve Maiaya Bara Mama’nın takıma katılmasında büyük pay sahibi olan China Bazaar Direktörü Mazhar Iqbal Choudhry’ye teşekkür etti.

Katkılarının özelde Gençlik Gücü, ancak genelde Kıbrıs Türk gençliğine olduğuna işaret eden Mazhar Iqbak Choudhry, “Siz genç yöneticiler, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığınız sürece bizler yanınızda olacağız. Sizden ricam, geçmişte bu kulübe katkı koyanları unutmamanızdır” şeklinde konuştu.

Eski futbolcu Hasan Tozduman’ın da bir ara katıldığı sohbette, eski futbolcuların fedakarlıkları anlatılıp, Gençlik Gücü’nün gelecekteki başarıları konuşuldu.

 

 

Bu haber toplam 1294 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.