G.Birliği’nde Boyacı adaylık başvurusunu yaptı

G.Birliği’nde Boyacı adaylık başvurusunu yaptı

12 Haziran'da seçimli Olağanüstü Genel Kurul'a gidecek olan Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü'nde mevcut yönetim Kemal Boyacı başkanlığında yola devam kararı verdi ve adaylık başvurusunda bulundu.

A+A-

Kemal Boyacı ve ekibi yaptığı değerlendirmede önümüzdeki dönemde tesisleşme ve alt yapılarda önemli hamleler yapmak, futbolda ve basketbolda yakalanan ortamın devamlılığı için yapılan bir çok istişare sonunda ilerleme kararı verdiklerini kaydetti.

Kemal Boyacı değerlendirme sürecinde ekibin birçok iş insanı ile de istişareler yaptıklarını belirtti, tüm camiaya kulübün çalışmalarına katkı sunmaya çağrısı yaptı.

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü 2023-2024 Futbol sezonunda AKSA Süper Ligi 8. sırada tamamlamıştı. Diğer yandan kulüp basketbolda Açılış Kupasını kazanarak sezona başlamış ve Extend Büyük Erkekler liginde Lider durumda bulunuyor. Kulübün yüzme branşında rekorlar kıran, her yarışmada madalyalar kazanan birçok lisanslı sporcusu ile birlikte çalışmaları devam ederken kulüp badminton branşında da faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu haber toplam 493 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.