G.Birliği, ‘Pro Lig’e merhaba’ yemeğinde buluştu

G.Birliği, ‘Pro Lig’e merhaba’ yemeğinde buluştu

Basketbolda geride bıraktığımız sezon Pro Lig’de mücadele eden ve yarı final oynama başarısı gösteren Larnaka Gençler Birliği (LGB) A takımına yönetim kurulu tarafından yemek verildi.

A+A-

Yemeğe Ceasar Projects LGB Basketbol A takımı ile birlikte LGBSK basketbol alt yapı koçları Dmitry Poleshchuk ve Şevki Pırlanta da katıldı.

 

Yılmabaşar: Kadromuzu koruyarak ve yeni takviyelerle bu yıl hedefimiz final

Yemekte Ceasar Projects LGB Basketbol şube sorumlusu Erkut Yılmabaşar yaptığı konuşmada Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün ve camianın basketbol takımı ile adeta kenetlendiğini belirterek İskele’de her maçın final havasında geçtiğini, camianın büyük bir heyecanla her maçta tribünleri doldurduğunu söyledi.

Yılmabaşar, 2022-2023 sezonunda aynı takım kadrosu ile yola çıktıklarını, koçların tavsiyeleri üzerine ligde yabancı sayısının da artması ile yeni bir yabancı oyuncu transferini gerçekleştirmek üzere olduklarını söyledi. Bununla birlikte yerli ve genç oyuncuları da kadrolarına katmak istediklerini belirten Yılmabaşar, bu yıl hep birlikte finali İskele’ye getirebilmek için daha çok çalışacaklarını ve sezonu 1 Ekim’de parkede açacaklarını açıkladı.

 

Menteş: Yönetim olarak takımımız ile el ele başarıları yakalayacağımıza inanıyoruz

Yemekte konuşan LGBSK başkanı Metin Menteş yönetim, camia ve takım ile adeta kenetlendiklerini ve mutlaka spor adına daha başarılı bir sezon geçirileceğine olan inancını belirtti.

Yemekte sporcular da duygu ve düşüncelerini paylaştı ve yeni sezonda parkeye çıkmak için heyecanla hazırlandıklarını söylediler.

Bu haber toplam 536 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.