G.Birliği Ahmet Ogan ile anlaştı

G.Birliği Ahmet Ogan ile anlaştı

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübünde kulüp başkanlık görevine devam eden Metin Menteş yönetimi, takımı çalıştıracak yeni teknik direktörü belirledi.

A+A-

Metin Menteş başkanlığındaki yönetim daha önce de takımda görev alan teknik direktör Ahmet Ogan’la anlaştı. Taraflar bir araya gelerek yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşmaya varıldı.

Yeni sezonda Aksa 1. Lig’de mücadele edecek olan İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği’de Mustafa Kabasakal, Cem Kanat, Erhan Dağgül ve İsmet Dağbaşı’ndan oluşan transfer komitesi çalışmalara belirledikleri teknik direktör Ahmet Ogan’ın verdiği rapor doğrultusunda başlıyor.

                                                                                                                  

Ogan: Yine, yeni, yeniden

Gençler Birliği’nin yeni teknik direktörü Ahmet Ogan, “yine, yeni, yeniden” diyerek başladığı konuşmasında kendisine duyulan inanç ve güvenden dolayı başkan Metin Menteş ve yönetime teşekkür etti. 2014-2015 ile 2015-2016 sezonlarında Gençler Birliği A takım teknik direktörü olarak Süper Lig’de 1.5 yıl görev yaptığını belirten Ahmet Ogan, 7 yıl aradan sonra yeniden göreve getirildiğini ve yarım kalan hikayeyi yazmaya geldiğini belirtti.

Geçtiğimiz sezon Play-off finallerinden dönerek Süper Lige çıkmayı kaybeden Gençler Birliği’nde hayalleri olduğunu belirten Ahmet Ogan, transfer komitesindeki arkadaşlarla birlikte takımın mevcut kadrosuna yapmayı düşündükleri takviyeler ile mevcut kadro yapısıyla daha güçlü bir kadro yapısı oluşturarak hayalleri gerçekleştirmek istediğini söyledi. Yeni sezon planlamasını kısa sürede yapacaklarını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezon çalışmalarına Temmuz ayı başında başlamayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 518 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.