Futsalda ceza yağdı

Futsalda ceza yağdı

KTFF Disiplin Kurulu, 19-20 Mart tarihlerinde oynanan Futsal Ligi ile ilgili aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Uluslararası Final Üniversitesi – Girne Amerkan Üniversitesi karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeni ile 5 futbolcuya toplam 40 maç men cezası, ayrıca UFÜ’ye 10 maç saha kapama cezası ile birlikte 5 bin TL para cezası verildi.

                       

5 futbolcuya toplam 40 maç ceza

Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan ve yaşanan saha olayları nedeni ile yarım kalan Uluslararası Final Üniversitesi – Girne Amerikan Üniversitesi Futsal Ligi müsabakasında kavga ettikleri tespit edilen UFÜ futbolcusu Hikmet Ayberk Özil ve GAÜ futbolcusu Mejdi Direniş’e 3’er resmi müsabakadan men cezası verildi. Ayrıca UFÜ futbolcusu Hikmet A.Özdil’e rakip takım mensuplarını darp etmesinden dolayı da ek olarak 8 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, ilgili futbolcunun cezasının toplam 11 resmi müsabakadan men cezası olarak infaz edilmesine karar verildi.

Aynı maçta rakip oyunculara tekme ve tokat vurmak suretiyle darp ettiği ve olayların başlamasına neden olduğu tespit edilen UFÜ futbolcusu Hasan Alper Koca’ya 10 resmi müsabakadan men cezası, rakip oyuncuları darp ettiği tespit edilen GAÜ futbolcusu Ayberk Cem Kaytan’a 8 resmi müsabakadan men cezası verildi.

 

10 maç saha kapama ve 5 bin TL para cezası

Rakip takım oyuncularını darp ettiği ve yaşanan olaylara karıştığı tespit edilen GAÜ futbolcusu Muhammed Enser Bek’e 8 resmi müsabakadan men cezası verilirken, taraftarlarının ve futbolcularının neden olduğu saha olayları ve Disiplin Talimatı’nın bazı bentlerini ihlallerinden dolayı Uluslararası Final Üniversitesi Futsal Takımına 10 maç saha kapatma cezası ile birlikte 5 bin TL para cezası verildi.

Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.