Futsala LTL damgası

Futsala LTL damgası

Lefkoşa Türk Lisesi, Liseli Gençler Futsal Şampiyonası’nda çifte şampiyonluk yaşadı

A+A-

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen Liseli Gençler Futsal (Salon Futbolu) Şampiyonası’nda final maçları bugün Güzelyurt Spor Salonu’nda oynandı. Erkeklerde Yakın Doğu Koleji’ni 2-1, Kızlarda da Kurtuluş Lisesi’ni 1-0 mağlup eden Lefkoşa Türk Lisesi (LTL) organizasyonda çifte şampiyonluk elde etti.

 

Güzelyurt TMK ve American College üçüncü

Liseli Gençler Futsal Turnuvası’nda günün ilk karşılaşmaları hem kızlarda hem de erkeklerde üçüncülük maçları oynandı. Günün ilk karşılaşmasında erkeklerde Güzelyurt Türk Maarif Koleji ile Değirmenlik Lisesi oynadı. GTMK, rakibini 4-2 mağlup ederek erkeklerin 3’üncüsü oldu. Kızlarda ise Amerikan Kolej ile Namık Kemal Lisesi’nin karşılaştığı maçı The American College 2-0 kazanarak 3’üncü oldu.

 

LTL’den çifte şampiyonluk

Liseli Gençler Futsal Turnuvası’nda 3’üncüler belirlenmesiyle birlikte final maçlarına geçildi. Günün ilk finalinde kızlarda Kurtuluş Lisesi ile Lefkoşa Türk Lisesi karşılaştı. LTL, mücadeleyi 2-1 kazandı ve kızlarda şampiyonluğa ulaştı. Günün ikinci final maçında ise erkeklerde Lefkoşa Türk Lisesi ile Yakın Doğu Koleji bir araya geldi. Lefkoşa Türk Lisesi, bu karşılaşmayı da 1-0’lık skorla kazanarak, hem kızlarda, hem de erkeklerde şampiyon oldu ve çifte şampiyonluk aldı. Final maçlarının tamamlanmasıyla birlikte ödüller takdim edildi.

Bu haber toplam 2351 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.