“Futbolun zevkini tam anlamıyla yaşayamıyoruz”

“Futbolun zevkini tam anlamıyla yaşayamıyoruz”

Kariyerine Türkiye Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’nde devam eden Kıbrıslı Türk futbolcu Kenan Özer, Covid-19 gölgesindeki futboldan tam anlamıyla zevk almadıklarını söyledi, bu noktada da yapacak bir şey olmadığının altını çizdi.

A+A-

Halit Dağ

Kariyerine Türkiye Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’nde devam eden Kıbrıslı Türk futbolcu Kenan Özer 2020 yılını YENİDÜZEN’e değerlendirdi, sezona dair açıklamalarda bulundu. Teknik adam değişikliğinden dolayı şu anda bir performans düşüklüğü yaşadıklarını aktaran Özer, kısa sürede toparlanacaklarını söyledi.

Türkiye’nin büyük kulüplerine karşı golleri ve asistleri de bulunan Kıbrıslı Türk oyuncu, bu konuda “Bu duyguyu yaşamak çok özel” ifadelerini kullandı.

 

Özer: “Eski formumuza geri döneceğiz”

Takımının ilk yarı performansını değerlendiren Kenan Özer, devreyi 3’üncü sırada bitirdiklerini ve şu anda hoca değişikliğinden dolayı bir performans düşüklüğü yaşadıklarını belirtti. Özer; “Takımımız ilk yarıda harika bir performans gösterdi ve 3’üncülüğe kadar yükseldik. Geçtiğimiz günlerde bir hoca değişikliği oldu ve şuan buna alışmaya çalışıyoruz. O yüzden bu geçiş döneminde biraz eski performansımızdan uzak kaldık ama en kısa zamanda o eski formumuza geri döneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Bu duyguyu yaşamak çok özel”

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ve Beşiktaş’a karşı gol atan, geçtiğimiz sezonda da Galatasaray maçında asist yapan Kıbrıslı Türk oyuncu, bunun güzel bir duygu olduğunu belirtti. Özer;

“Bu sezon benim içinde oldukça güzel geçiyor. Büyük takımlara karşı goller attım. Bu, çok güzel bir duygu... Özellikle böyle maçlarda attığım goller çok daha büyük etki yaratıyor. Herkes sizi konuşuyor bu duyguyu yaşamak çok özel” dedi.

 

“Futbolun zevkini tam anlamıyla yaşayamıyoruz”

Coronavirüs gölgesi altında geçen futbol hakkında düşüncelerini paylaşan Kenan Özer, futbolun zevkini alamadıklarını ancak bu noktada yapacak pek bir şey olmadığını dile getirdi.

Kıbrıslı Türk oyuncu şöyle devam etti:

“Bu aralar Covid-19 belası biraz daha arttı. Bizim takımda da 3 futbolcunun testi pozitif çıkmıştı ve onlar evlerinde karantinaya girdiler. Açıkçası çok kötü bir durum. Bu sene bana sanki hemen oynayalım bitsin gibi geliyor. Futbolun zevkini tam anlamıyla yaşayamıyoruz. Ama yapacak pek bir şey de yok. Sonuna kadar mücadele etmemiz gerekiyor.”

 

“2020 yılında benim için en unutulmaz an oğlumu kucağıma almak oldu”

Son olarak 2020 yılını da değerlendiren Gaziantep Futbol Kulübü’nün Kıbrıslı Türk oyuncusu Kenan Özer, 2020 yılının kendisi için orta düzeyde geçtiğini belirterek, “2020 yılında benim için en unutulmaz an oğlumu kucağıma almak oldu” dedi.

Özer şunları söyledi:

“2020 yılı benim için orta düzeyli geçti Ocak ayında bir oğlum oldu, “2020 yılında benim için en unutulmaz an oğlumu kucağıma almak oldu. Covid-19 belası 2020 yılının kötü tarafı oldu ama yine de her şeye rağmen sağlığımız yerinde nefes alabiliyoruz ve bunun şükretmeliyiz… Vakalar adamızda da şu sıralar çok hızlı bir şekilde yayılmaya başladı. Herkesin kendisine dikkat etmesini ve birbirini koruması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. İnşallah tez zamanda bu illetten kurtulur eski hayatımıza geri döneriz.”

Bu haber toplam 1999 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.