“Futbolumuzla beğeni toplayacağız”

“Futbolumuzla beğeni toplayacağız”

Süper Lig ekiplerinden Binatlı’nın teknik patronu İltaç Karayel, şu ana kadar olan yeni sezon çalışmalarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

A+A-

İltaç Karayel, yeni sezon çalışmalarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. İltaç Karayel; “Çalışmalar son derece memnun verici. Bu sezon temel hedefimiz iyi futbol oynayarak insanların beğenisini toplamak.”

 

Karayel; “Geçen sezondan sadece Kehinde ile yola devam edeceğiz. Çalışmalarımız sürüyor, önümüzdeki günlerde yabancı oyuncularımızı da belirleyeceğiz”


 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekiplerinden Binatlı’nın teknik patronu İltaç Karayel, şu ana kadar olan yeni sezon çalışmalarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, bitirebilecek en iyi yerde ligi tamamlama, iyi futbol oynama ve herkesin beğenisini toplama hedefinde olduklarını söyledi.

 

Karayel: “Çalışmalarımız memnun verici”

Binatlı teknik patronu İltaç Karayel, çalışmalara başladıkları günden bu yana çok yol kat ettiklerini, şu anda çalışmaların son derece memnun verici olduğunu ifade etti. Karayel; “Bu hafta itibariyle 5’inci haftadayız. Çalışmalara başladığımız Temmuz ayı sonundan bu yana bayağı bir yol kat ettik. Şu an için çalışmalarımız memnun verici. Bu yıl genelde genç transferler yapmaya çalıştık. Geçtiğimiz sezondan çok az oyuncu bizimle beraber. Takımın gençleşmesi de güzel bir olay. Yabancı oyuncu bulma konusunda çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Geçen sezondan yalnızca Kehinde bu yıl bizimle birlikte olacak. Diğer yabancı oyuncuları önümüzdeki süreçte belirleyeceğiz. Orta saha ve hücum bölgelerine yabancı oyuncu takviyesi yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Temel hedefimiz iyi futbol oynamak”

İltaç Karayel, bu sezon ligi bitirebilecek en iyi yerde ligi tamamlamak istediklerini, temel hedeflerinin de iyi futbol oynayarak insanların beğenisini toplamak istediklerini ifade etti. Bunu başarabilecek güçte olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, yeni sezon öncesinde de tüm takımlara başarılar diledi.

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.