Futboltenisi'nde özlem bitti

Futboltenisi'nde özlem bitti

Regal Futboltenisi Turnuvası, Girne Belediyesi tenis kortlarında gerçekleştirildi

A+A-

KKTC Futboltenisi Federasyonu tarafından ‘Yine yeniden takımını kur, turnuvaya sende katıl’ sloganı ile düzenlenen Regal Futboltenisi Turnuvası hafta sonu Girne Belediyesi tenis kortlarında yapıldı.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen turnuvada kulüp olma zorunluluğu aranmazken, kadınlarda ve erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), genç erkeklerde Akdeniz Spor Birliği ve masterlerde Girne Masterleri birinci oldu.

Federasyon ve Uluslararası Futboltenisi Federasyonu (Fifta) başkanı Şevket Songur yaptığı açıklamada turnuvanın Regal ve Hediyem Su desteğiyle büyük bir katılımla gerçekleştiğini belirtirken, “Federasyonumuz tüm maddi imkansızlıklara rağmen, Pandemi sonrası sağlık kurulunun onayı ve Uluslararası Futboltenisi Federasyonunun (Fifta) önerileri ile "Regal Futboltenisi Turnuvası" adı altında, 11 takımın katılımı ile kortlara geri dönerek, Girne Belediyesi Tenis kortlarında karşılaşmalar gerçekleştirdi.

Kulüp olma zorunluluğu aramadığımız turnuvamızda, Kadınlarda ve Erkeklerde DAÜ,

Genç Erkeklerde Akdeniz Spor Birliği ve Masterlerde Girne Masterler birincilikleri kazandılar.

Yedikonuk bölgesinden ilk defa bu turnuvaya katılan gençlerimiz yetenekleri ile umut vaat ettiler. Yine ilk defa aramıza katılan Girne Masterlerin göstermiş oldukları performansla birincilik aldılar. 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Kupası’nda yine kortlardayız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2263 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.