Futboltenisi için önemli buluşma

Futboltenisi için önemli buluşma

Dünyada futboltenisinin daha hızlı ilerlemesi ve yaygınlaştırılması için Uluslararası Futbol Tenisi Federasyonu FIFTA ve UNIF başkanları bir araya geldi.

A+A-

Dünyada futboltenisinin daha hızlı ilerlemesi ve yaygınlaştırılması için Uluslararası Futbol Tenisi Federasyonu FIFTA ve UNIF başkanları bir araya geldi.

FIFTA Başkanı Şevket Songur ile UNIF Başkanı Kamil Kleník iki federasyonun işbirliği içerisinde Futboltenisini nasıl daha yaygın hale getirebilecekleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.

İki başkan arasındaki görüşme, karşılıklı saygı ve iyi niyetin hâkim olduğu son derece yapıcı bir atmosferde gerçekleşti. Görüşmede futboltenisinin geleceğine ilişkin olumlu bir fikir alışverişi yapıldı ve diyaloğun sürdürülmesi konusunda ortak karar alındı.

 

“Verimli geçti görüşmeler sürecek”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan FIFTA başkanı Şevket Songur, İsviçre’de onaylı dünya tarafından tanınan FIFTA ile UNİF’in başkanı Kamil Klenik ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve futboltenisi sporunun nasıl daha yaygın hale getirebilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek “iki federasyon da futboltenisi için çalışıyor. Bu sporun yaygınlaştırılabilmesi için hem fikir alışverişi yaptık hemde nasıl bir işbirliği yapabiliriz onu konuştuk. Çok verimli bir görüşme oldu ve bu görüşmelerin devam etmesi için ortak fikir birliğine vardık” dedi.

Bu haber toplam 32 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.