“Futbola kavuşacağım için mutlu ve heyecanlıyım”

“Futbola kavuşacağım için mutlu ve heyecanlıyım”

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Aydın Yıldızspor’da oynamak için geçtiğimiz gün Türkiye’ye giden Mehmet Altın YENİDÜZEN’e konuştu, Altın yeniden futbol oynayacağı için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Aydın Yıldızspor’a transfer olan Kıbrıslı Türk oyuncu Mehmet Altın YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Futbola kavuşacağı için son derece mutlu olduğunu aktaran Altın, takımının başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını ifade etti.

 

Altın: “Mutlu ve heyecanlıyım”

BAL Ligi ekiplerinden Aydın Yıldızspor’a transfer olan Mehmet Altın, transferi için kendisine yardımcı olan Yonpaş Dumlupınar’a teşekkür ederek, futbola kavuşacağı için mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Altın, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle kulübüme bana izin verdiği için teşekkür etmek istiyorum. Futbola kavuşacağım için mutlu ve heyecanlıyım. Umarım sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirip, kulübüm Yonpaş Dumlupınar’a geri dönerim” dedi.

 

“Takımın başarısı için elimizden geleni yapacağız”

Bir diğer Kıbrıslı Türk oyuncu Ünal Kaya’nın da bulunduğu Ahmet Aydınspor’da ilk gün güzel karşılandığını aktaran Mehmet Altın, Ünal Kaya ile birlikte elinden geleni yapacaklarını söyledi. Altın; “Takımımda ilk gün için güzel karşılandım, zaten Ünal Kaya abim de burada ve bana yardımcı oluyor. O yüzden yabancılık çekmiyorum. İkimiz de takımın başarısı için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yaz aylarında Yonpaş Dumlupınar’a transfer olmuştu

Mehmet Altın, yaz transfer döneminde 2020-2021 futbol sezonu için Yenicami’den Süper Lig’in yeni ekibi Yonpaş Dumlupınar’a transfer olmuş, bu sezon futbolun oynanmamasıyla birlikte BAL Ligi ekiplerinden Aydın Yıldızspor’da oynamak için geçtiğimiz gün Türkiye’ye gitmişti. Altın, sezonu orada noktalamasıyla birlikte yeni sezonun başında yine sarı kırmızılı ekibe geri dönecek.

Bu haber toplam 4660 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.