Futbol liglerine yeni isim sponsoru

Futbol liglerine yeni isim sponsoru

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Süper Lig, 1.Lig ve A2 Ligleri’nin isim sponsorluğu ile ilgili olarak AKSA Enerji ile protokol imzalıyor.

A+A-

İmzalanacak protokolle 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında liglerin ismi AKSA Süper Lig, AKSA 1.Lig, AKSA A2 Süper Lig ve AKSA A2 1.Lig olarak kullanılacak. Sözleşme 10 Ağustos 2021 tarihinde, saat 10.00’da Eziç Lefkoşa’da imzalanacak.

 

Anlaşma 3 milyon TL

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu daha önce yaptığı açıklamalarda AKSA ile liglerin isim hakkı sponsorluğu yönünde yapılan görüşmeler neticesinde anlaşma sağlandığını kaydetmişti. Sertoğlu yıllığı 1 milyon 500 bin TL olacak şekilde iki yıl için 3 milyon TL’lik bir anlaşma olacağını duyurmuştu.

Futbol ligleri son yıllarda yapılan anlaşma ile K-Pet olarak anılırken, bu anlaşma ile yeni sezondan itibaren iki yıl süre ile AKSA ismi ile anılacak.

 

AKSA anlaşmadan memnun

Sanat ve biyoçeşitlilik kapsamında devam eden projelerine sporu da ekleyen Aksa Enerji, ülke futbolunun gelişmesine katkıda bulunmak ve takımları desteklemek amacıyla KKTC Süper Lig ve 1. Lig’e sponsor olacak.

Aksa Enerji Kıbrıs Santral Müdürü Şener Şentürk, yıllardır Aksa Enerji’nin takımlar bazında desteklediği KKTC futboluna daha da değer katacak bir adım atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Pandemi dolayısıyla bir yıl ara verilen futbol liglerinin yeniden başlayacak olmasının heyecanının yaşandığı bugünlerde, ülke futboluna verilecek destekle ülke çapında genel motivasyonu yükseltmeyi hedeflediklerini kaydeden Şentürk, KKTC futbolunun daha da gelişmesi adına Aksa Enerji olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.