Futbol Kulüpler Birliği'nde yeni dönem

Futbol Kulüpler Birliği'nde yeni dönem

Futbol Kulüpler Birliği'nde bugün gerçekleşen Genel Kurul'da yeni başkan Aytaç Karavezirler oldu.

A+A-

Futbol Kulüpler Birliği’nde gerçekleşen olağan seçimli genel kurul sonrası Aytaç Karavezirler başkanlık görevini Arslan Bıçaklı’dan devraldı.

Birliği genel kurulu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Divan Başkanlığı görevine Türk Ocağı Başkanı Ahmet Arslan, sekreterlik görevlerine ise Gençlik Gücü Başkanı Osman Karamanlı ve Çetinkaya Başkanı Ceran Tunalı getirildi.

 

Bıçaklı teşekkür etti

Arslan Bıçaklı daha sonra faaliyet ve mali raporu üye kulüplere aktardı. Bıçaklı yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Esas olan ülke gençliğine sahip çıkmak ve futbol oynamaktır. Bu anayasada esas devletin görevi ama bunu futbola aşık insanlar olarak yaptık. 2004'ten bu yana birlik içindeyim. Her kademesinde elimden geldiğince katkı koymaya çalıştım. Son dönemde sizin talebinizle karınca kararınca katkı koyduk. 5 Şubat 2019'da göreve geldik. KTFF ile her konuda birlikte hareket ederek daha erken sonuç almayı hedef edindik. Süreç içinde birlikte hareket ettiğimiz tüm arkadaşlara teşekkür ederim.”

Konuşmanın ardından faaliyet ve mali raporlar üyeler tarafından oybirliği ile onaylandı.

 

Tüzükte değişiklik isteyen maddeler onaylandı

Birlik, daha sonra tüzüğünde yer alan bazı maddelerin düzenlenmesi için onay verdi. Maddeler arasında yer alan 6 asil 3 yedek üyeden oluşan yönetim kurulu sayısı onay ile 10 asil ve 3 yedek üye olarak değiştirildi. Aktarılan maddeler üyeler tarafından oybirliği ile onaylandı.

 

Yeni başkan Karavezirler

Başkanlık için tek aday olan Aytaç Karavezirler, üyelerin onayını alarak birliğin yeni başkanı seçildi. Karavezirler yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak ülke futbolunu el birliği ile hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi ve destek verenlere teşekkür ederek yeni yönetimini açıkladı.

 

Yönetim kurulu

Aytaç Karavezirler başkanlığındaki Futbol Kulüpler Birliği yeni yönetiminde şu isimler yer alıyor:

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, Hamitköy Başkanı Evren Mannaş, Gençlik Gücü eski başkanı Suma Zafer Choudry, Baf Ülkü Yurdu eski başkanı Mehmet Kadri, Gençler Birliği Başkanı Rifat Berkel, Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel, Çetinkaya Başkanı Ceran Tunalı, Küçük Kaymaklı Başkanı Akay Aşina ve İncirli Spor Kulübü Derviş Hulisioğlu.

Disiplin Kurulu:

Türk Ocağı Başkanı Ahmet Arslan, Göçmenköy Başkanı Ersan Karataş, Binatlı Başkanı Orsel Neşe

 

Denetleme Kurulu

Karşıyaka Başkanı Ahmet Düzdaban, Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim, Değirmenlik Başkanı Ahmet Erbay

 

Başkanlık Danışma Kurulu

Özel Tahsin, Arslan Bıçaklı, Yurdaer Garip, Kemal Köseoğlu, Hüseyin Özen Yılmaz

Bu haber toplam 920 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler