FUTBOL KALDIĞI YERDEN DEVAM

FUTBOL KALDIĞI YERDEN DEVAM

İkinci devre heyecanı Süper Lig’de bugün, Birinci Lig’de yarın başlayacak

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ve K-Pet Birinci Lig’de ikinci devre heyecanı başlıyor. Süper Lig’de ikinci devre bugün, Birinci Lig’de ise ikinci devre yarın oynanacak karşılaşmalarla birlikte başlayacak. Süper Lig’de ilk devreyi Mağusa Türk Gücü, Birinci Lig’de ilk devreyi Mesarya lider olarak tamamlamıştı.

 

15 hafta, 120 maç, 1350 dakika…

K-Pet Süper Lig ve Birinci Lig’de ikinci devre heyecanı bu hafta sonu başlıyor. 15 haftalık maraton boyunca 120 maç, 1350 dakikadan oluşan devrede, heyecan hat safhada olacak. İki ligin şampiyonu, Birinci Lig’den Süper Lig’e terfi edenler ve küme düşenler bu süreç içerisinde belli olacak. Süper Lig’de 2 takım direkt düşecek. 15 hafta sonunda 11, 12, 13 ve 14’üncü sırada ligi tamamlayan takımlardan biri oynanacak Play out maçları sonunda küme düşen 3’üncü takım belli olacak. Birinci Lig’de Doğancı lige katılmadığı için 2 takım BTM 1. Ligi’ne küme düşecek. Birinci Lig’de aynı zamanda 3, 4, 5 ve 6’ncı sırayı paylaşan ekipler, Süper Lig’e terfi eden son takımın belirlenmesi için play off maçları yapacak.

 

Süper Lig’de heyecan 2 maçla başlıyor

K-Pet Süper Lig’de heyecan bu akşam 2 maçla birlikte başlıyor. Mete Adanır Stadı’nda lider Mağusa Türk Gücü, zirve yarışı içerisinde olan Türk Ocağı’na konuk olacak. Ligde bir diğer karşılaşma da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak. Göçmenköy, ligin Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği’ni konuk edecek. İki karşılaşma da, saat 19.00’da başlayacak. Ligde geriye kalan maçların 3’ü yarın, bir diğer 3’ü de Pazar günü oynanacak ve böylelikle Süper Lig’de 16’ncı hafta heyecanı son bulacak.

 

Birinci Lig’de heyecan yarın başlıyor

K-Pet Birinci Lig’de ise ikinci devrenin ilk düdükleri yarın saat 14.00’te çalacak. Ligde 4 karşılaşma yarın, 3 karşılaşma da Pazar günü oynanacak ve 16’ncı hafta tamamlanacak.

 

HAFTANIN PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.