Futbol için karar günü

Futbol için karar günü

Bugün gerçekleştirilecek KTFF Olağan Mali Genel Kurulu’nda futbolun geleceği ile ilgili yol haritası belirlenecek

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) 2019-2020 Futbol Sezonu Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Genel Kurul saat 16.00'da, KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda yer alacak. Genel kurulda faaliyet ve mali raporların aklanmasının ardından duran futbolun geleceğine yönelik yol haritası kulüp başkanları ve temsilcileri tarafından belirlenecek.

 

Futbolun geleceği konuşulacak

KTFF Genel Kurulu’nda yer alacak K-Pet Süper Lig ve Birinci Lig kulüp başkanları ve temsilcilerinin yanı sıra BTM kulüplerinin temsilcisi 1 Ekim’e kadar duran ülke sporu içerisinde yer alan futbolun nasıl devam edeceği ile ilgili karar üretecek. Nasıl bir yol haritasının belirleneceği ise merak konusu. Son zamanlarda spor kamuoyunda ciddi tartışmalara neden olan konu ile ilgili bir süre daha beklenmesi ve ülkedeki Covid 19 salgınının durumuna göre hareket edilmesi bekleniyor.

 

Covid 19 önlemleri alındı

Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı ile ilgili olarak KTFF, Covid-19 önlemleri çerçevesinde bir takım tedbirler aldı. Bu bağlamda toplantı salonunun kapasitesine göre kısıtlamalar yapıldı. KTSYD’nin belirlediği iki basın mensubunun ve BRT’nin takip edeceği genel kurulda salon kapasitesinin yarısı kullanılacak ve sosyal mesafe kuralları uygulanacak.

 

Gündem

KTFF Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, açılış ve saygı duruşu gündem maddesi ile başlayacak ve ardından divan kurulu oluşturulacak. Akabinde faaliyet ve mali raporlar genel kurul onayına sunulacak. 2020/2021 futbol sezonunun değerlendirilmesinin ardından genel kurul dilek ve temenniler kısmı ile sona erecek.

 

Bu haber toplam 4482 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.