Futbol camiası Şenel’e üzüldü…

Futbol camiası Şenel’e üzüldü…

Ülke futboluna önemli hizmetleri bulunan, eski futbol hakemi ve Merkez Hakem Kurulu üyesi Adem Şenel yaşamını yitirdi.

A+A-

Şenel için yarın saat 10.00’da Gönyeli Spor Kulübü’nde tören düzenlenecek. Ardından saat 11.00’de Gönyeli mezarlığına defnedilecek.

Gönyeli Spor Kulübü’ne hizmetleri bulunan Şenel ile ilgili kırmızı beyazlı kulüp yaptığı açıklamada “Özelde kulübümüze, genelde ülke sporuna büyük hizmetleri olan Adem Şenel hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailesinin ve tüm camianın başı sağolsun... Perşembe sabahı saat 10.00 da Gönyeli spor kulübü binasında tören düzenlenecek” ifadeleri kullanıldı.

 

KTFF’den başsağlığı mesajı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, yaşamını yitiren eski hakem Adem Şenel için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler kullanıldı;

"Ülkemizde uzun yıllar futbola hizmet eden, eski futbol hakemi ve KTFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyesi Adem Şenel’in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Şenel’e Allah’tan rahmet, yaslı ailesi, sevenleri ve futbol camiasına başsağlığı dileriz”

 

KTFHGD’den başsağlığı mesajı

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği, Şenel’in vefatı ile ilgili şu başsağlığı mesajını yayınladı: Kıbrıs Türk Futbol hakemliğine uzun yıllar, hakem ve gözlemci olarak görev alan MHK eski üyesi değerli hocamız Adem Şenel'in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Adem Şenel hocamıza tanrıdan rahmet yaslı ailesine başsağlığı dileriz”

Bu haber toplam 674 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.