Futbol ailesinden Şampiyon Melekler Köyü’ne katkı

Futbol ailesinden Şampiyon Melekler Köyü’ne katkı

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Northernland Kıbrıs Kupası çeyrek final kura çekiminde açıklamalarda bulundu

A+A-

Kupanın kura çekimi öncesinde KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu yaptığı açıklamada, futbol ailesi olarak Türkiye’de kurulacak Kıbrıs Şampiyon Melekler Köyü organizasyonu içerisinde olduklarını aktardı. Futbol ailesi olarak iyi bir katkı yapacaklarını söyleyen Sertoğlu, “Çarşamba akşamı bir program olacakmış. Orada söyleriz. Bir havuz oluşturduk. Kulüplerimiz, başkanlarımız, biz kendimiz, hakemlerimiz, herkes gönlünden ne koptuysa verdi. Rakam söylemeyeceğim ama havuza en ciddi katkıyı Bayar Piskobulu başkan yaptı. Onun da hakkını yemek olmaz. Birçoğunu kendi cebinden, bir miktarını da kendi arkadaşlarından oluşturdu. Futbol ailesi olarak elimizi taşın altına her zaman koyduk, bu sosyal sorumluluk projesinde de yine en önde gitmeye çalıştık” ifadelerini kullandı.

 

Özel talebe olumsuz yanıt

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, depremden etkilenen oyuncular ve takımlarla ilgili özel talebin geldiğini ancak bunu kabul etmediklerini aktardı. “Türkiye’de oynayan futbolcu arkadaşlarımız var. Oynadıkları takımlar ligden çekildi, buraya geldiler ve takımlarında oynama talepleri oldu” diyen Sertoğlu, “Yine burada oynayan TC’li bazı oyuncular depremden dolayı ailesini kaybetti, Türkiye’ye gitmek zorunda kaldı. O kulüplerin tekrar oyuncu getirme talebi oldu. Vicdani olarak herkes bu konuda haklı görünse bile, KTFF olarak kurallar ve ciddiyetten dolayı böyle bir şey mümkün değil” ifadelerini kullandı.

“Kurallar bazen esnetilirse gelecek için tehlike arz eder” diyen Sertoğlu, ”KTFF’nin bir duruşu vardır, bundan ödün verirsek her gün vermek zorunda kalırız. Şu anda oynanan ligler var. O arkadaşlar fark yaratabilir. O takımlara ayrıcalık yapmış gibi olacağımızı hissederim. Tabi bu konu farklı ama yapacak bir şeyimiz yok, bundan dolayı üzgünüm. Herkesin anlayışla bakması gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 504 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.