Futbol ailesinden 2 milyon 500 bin TL destek

Futbol ailesinden 2 milyon 500 bin TL destek

Futbol ailesi, “Her Koşulda Omuz Omuza” yardım kampanyasına maddi destek yaptı

A+A-

Kıbrıs Türk Dayanışma Platformu tarafından başlatılan “Her Koşulda Omuz Omuza” yardım kampanyasına futbol ailesinde toplamda 2 milyon 500 bin Türk Lirası destek yapılacak.

Türkiye’de yaşanan deprem felaketi sonrasında bin konteyner evden oluşacak “Kıbrıs Türk Şampiyon Melekler Köyü” için başlatılan kampanya çerçevesinde Çarşamba akşamı BRTK ekranlarında canlı yayın yapıldı. Yayına bağlanan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, futbol ailesi olarak ilk etapta 1 milyon 500 bin Türk Lirası katkı yaptıklarını, gelecek ay 1 milyon Türk Lirası daha katkı yapacaklarını açıkladı. Sertoğlu ayrıca bir okulun depreme dayanıklı hale getirilmesi adına tadilatı için Milli Eğitim Bakanı ile görüştüklerini duyurdu.

 

Sertoğlu: 2 milyon 500 bin TL garanti parayı kampanyaya veriyoruz

Başladığı ilk günden bu yana oluşumun içerisinde olduklarını, bir havuz oluşturduklarını belirten KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, “Bugüne kadar belli bir miktar topladık, halen bazı bağışlarımız gelmeye devam ediyor. Bu akşam Futbol Federasyonu adına bir buçuk milyonluk çeki ben gönderdim. Bir ay sonra da bir milyon Türk Lirası olmak üzere toplamda 2 milyon 500 bin Türk Lirası’nı biz garanti olarak bu kampanyaya veriyoruz” dedi.

 

“Bir okulumuzu elden geçirmek için Çavuşoğlu ile görüştük”

Futbol ailesi olarak Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile görüştüklerini aktaran Hasan Sertoğlu, “Kötü durumda olan bir okulumuzun da tekrardan elden geçirilerek, depreme dayanıklı, çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğitim alabilmesi için talepte bulunduk. İnşallah futbol ailesi olarak bunu da hep birlikte başarıp, bakanlığın bize vereceği okulu en iyi şekilde teslim edeceğiz. Bu kampanyaya katılan, katkı veren, emek veren herkese canı gönülden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 714 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.