Finalde hizmete girecek

Finalde hizmete girecek

Kıbrıs Kupası finali ve CONIFA Euro 2017’de kullanılacak olan Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda ışıklandırma çalışmalarının yanı sıra çevre düzenleme çalışmaları hız kazandı

A+A-

Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda aydınlatma çalışmaları devam ederken, diğer yandan da çevre düzenlemesi ve soyunma odalarındaki yenileme çalışmaları sürüyor. Kıbrıs Kupası finalinin oynanacağı ve CONIFA Euro 2017 de hizmet edeceğinden dolayı iyi noktaya geleceği belirtilen Dr. Fazıl Küçük Stadı’nın kısa süre sonra yeni bir görüntüye sahip olacağı aktarıldı.

 

Soyunma odalarında tadilat

Mağusa Bölge amiri Kemal Mahirel çalışmalarla ilgi yaptığı açıklamada gerek soyunma odaları gerekse sahayı çevreleyen duvarlarda yenileme çalışmalarının sürdüğünü, bununla birlikte ise stat girişinden tribünlere kadar olan mesafeye ise parke döşeme işlemlerine başlanacağını söyledi. Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak 3 karşılaşmanın kaldığını belirten Mahirel, bu süre zarfında soyunma odalarında yapılan tadilat çalışmalarından dolayı alternatif soyunma odası yapıldığının altını çizdi.

Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.