Final öncesi son viraj

Final öncesi son viraj

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Northernland Kıbrıs Kupası'nda yarı final 2. maçları bugün oynanacak.

A+A-

Rakiplerine üstünlük sağlayacak ekipler adlarını finale yazdıracak.

Yarı final ilk maçında 3 Nisan Çarşamba günü Göçmenköy konuk ettiği Karşıyaka’yı 2-1 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj elde etmişti. İki ekip arasındaki rövanş karşılaşması Şengül Törehan Stadı’nda oynanacak.

Mağusa Türk Gücü ile Tremeşeli Holding Dumlupınar arasında Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda 3 Nisan’da oynanan yarı final ilk maçı stat ışıklandırmasında yaşanan arıza nedeniyle 20’nci dakikada tatil edilmiş, mücadele bir gün sonra kaldığı yerden gündüz oynanmış ve 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

                                                                                                          

Üç takım ilk kez final oynamak için mücadele edecek

1955 yılından bu yana oynanan, eski adıyla Federasyon Kupası olan Kıbrıs Kupası organizasyonunda yarı finalde yer alan üç takım daha önce tarihlerinde hiç final oynamadı. Tremeşeli Holding Dumlupınar, Karşıyaka ve Göçmenköy tarihlerindeki ilk final için rövanşta rakiplerine üstünlük kurmaya çalışacak. Bu takımlar arasında yarı finalde yer alan Mağusa Türk Gücü ise 12’nci kez finale yükselmeye çalışacak.

 

Tüm maçlar saat 16.00’da

Yarı final rövanş maçlarının tamamı saat 16.00’da başlayacak. Daha önce gece oynanacağı belirtilen Tremeşeli Holding Dumlupınar – Mağusa Türk Gücü karşılaşması, stat ışıklarındaki arızanın giderilememesi nedeniyle saat 16.00’ya alındı.

Northernland Kıbrıs Kupası yarı final rövanş maçlarının programı şöyle:

 

Dr. Fazıl Küçük Stadı

Tremeşeli H. Dumlupınar – Mağusa T. Gücü (1-1)

Osman Özpaşa

 

Şengül Törehan Stadı

Karşıyaka – Göçmenköy (1-2)

Kerem Eran

Bu haber toplam 490 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.