Filede sıra Süper Kupa'ya geldi

Filede sıra Süper Kupa'ya geldi

Voleybolda büyükler ligin tamamlanmasının ardından sıra Süper Kupa karşılaşmalarına geldi

A+A-

Voleybol büyüklerde lig mücadelesinin tamamlanmasının ardından gözler Süper Kupa’ya çevrildi. Bu yıl 17’nci kez oynanacak olan Süper Kupa finallerinde kadınlarda Çamlık Spor ile Lefke Avrupa Üniversitesi, erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi karşı karşıya gelecek. Her iki finalde de oynayacak olan ekipler, geçtiğimiz hafta tamamlanan final serisi mücadelesinde de rakip olmuştu. Kadınlarda Süper Kupa finali 26 Nisan Perşembe günü saat 19.30’da RA 25 Spor Salonu’nda, erkekler final maçı 30 Nisan Pazartesi akşamı Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.30’da oynanacak.

 

Genç erkeklerde şampiyon belli olabilir

Genç erkekler final serisi ikinci karşılaşması yarın akşam oynanacak. Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda oynanacak olan serinin ikinci karşılaşması saat 18.30’da başlayacak. Erenköy’de oynanan final serisinin ilk karşılaşmasını 3-1’lik skorla Yeni Erenköy kazanmıştı. Yeni Erenköy yarın akşam oynanacak olan karşılaşmadan galip ayrılması halinde 2017-2018 sezonun genç erkekler şampiyonluğunu ilan edecek. DAÜ galip gelmesi halinde şampiyonu belli edecek olan serinin 3. karşılaşması 19 Nisan Perşembe akşamı saat 18.30’da Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda oynanacak.

Genç kızlarda final serisi ikinci karşılaşması 24 Nisan Salı gecesi oynanacak. DAÜ ile Çamlık Spor arasında oynanacak olan maç saat 18.30’da Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda oynanacak. Serideki ilk karşılaşmayı 3-0’lık skorla Çamlık Spor kazanmıştı.

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.