“Figüran değil, başrol oyuncusu olmak istiyoruz”

“Figüran değil, başrol oyuncusu olmak istiyoruz”

Süper Lig’in Mağusa bölgesi ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’da yeni sezona yönelik hazırlıklar devam ediyor.

A+A-

Sarı kırmızılı ekipte oyuncular salon çalışmalarını sürdürürken, sezon açılışı 24 Temmuz Pazartesi olarak belirlendi. Takımın yeni teknik sorumlusu Evren Bahtıkara, SporYeni’ye yaptığı açıklamada “Ligin figüranı değil, başrol oyuncusu olmak istiyoruz” dedi.

                                                    

Testler yapılacak

Yonpaş Dumlupınar’da bir süre önce teknik sorumlu görevine getirilen Evren Bahtıkara, üç hafta önce oyuncuların sezon sonu ölçümlerini yaparak geçiş programı verdiklerini söyledi. Takımın salon çalışmalarına devam ettiğini aktaran genç teknik adam, hafta başında Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde performans testleri yapılacağını ifade etti.

 

Sezon açılışı 24 Temmuz’da

Yeni sezonun saha çalışmalarına 24 Temmuz’da başlayacaklarını söyleyen Evren Bahtıkara, hazırlık dönemi içerisinde 7-10 Ağustos tarihleri arasında Tatlısu’da Bella View’de kamp çalışması gerçekleştireceklerini kaydetti. Hazırlık maçlarının 5 Ağustos’ta Mormenekşe ile başlayacağını ifade eden genç teknik adam, kamp sırasında 9 Ağustos’ta Doğan Türk Birliği ile ikinci hazırlık maçını oynayacaklarını aktardı.

 

“Üst sıralarına oynayacak bir takım yaratmak istedik”

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bir – iki takviye düşündüklerini söyleyen Yonpaş Dumlupınar teknik sorumlusu Bahtıkara, yabancı oyuncuların 17 veya 18 Temmuz gibi geleceğini, bu oyuncuların birinin forvet, diğerinin ön libero oynayan oyuncular olduğunu dile getirdi. Yeni sezon ile ilgili görüşlerini de aktaran Bahtıkara, “Ligin figüranı değil başrol oyuncusu olmak istiyoruz. Üst sıralarına oynayacak bir takım yaratmak istedik. Kupada da finale kadar bir hedef koyduk” açıklamasını yaptı.  

Bu haber toplam 1104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.