Ferit Açıkyıldız anıldı

Ferit Açıkyıldız anıldı

Ötüken Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen, İskele Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştrilen Ferit Açıkyıldız anı turnuvası tamamlandı.

A+A-

Ötüken Spor Kulübünde uzun yıllar futbolcu yönetici olarak çok önemli hizmetleri olan Ferit Açıkyıldız anısına her yıl düzenlenen turnuva 8 yaş ve büyükler olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.

Kuzucuk halı sahasında futbol federasyonuna bağlı hakemlerin yönettiği 7. Ferit Açıkyıldız anı turnuvası 8 yaş grubu kategorisinde 4 takımın mücadele etti. Turnuvada Mağusa Türk Gücü, Cihangir’i 2-1 mağlup ederek şampiyon olurken, büyükler kategorisinde ise Los Galacticos, Aygün Spor Kulübü’nü 5-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

8 yaş grubu kategorisinde üçüncülük maçında Mormenekşe, 1461 İskele Trabzon’u normal süresi beraberlikle biten maçta penaltı atışları sonunda 3-2 mağlup ederek üçüncü olurken, büyükler kategoride üçüncülük maçını kazanan Boğaziçi FC oldu.

Düzenlenen törende dereceye giren takımlara kupalar İskele Belediye Meclis üyesi Asbaşkan Sefa Kurukafa, merhum Ferit Açıkyıldız’ın eşi Sıdıka Açıkyıldız, kızı Zehra Açıkyıldız Galata, damadı Halil Galata, Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre tarafından verildi. Ayrıca turnuvaya yapmış olduğu katıklarından dolayı İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'na, karşılaşmaları yöneten hakemlere ve emeği geçenler de teşekkür plaketleri verildi. 

Bu haber toplam 741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.