Ferdi Gürses’ten duygusal paylaşım

Ferdi Gürses’ten duygusal paylaşım

2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu’nda yeniden plaj voleyboluna dönen başarılı sporcu Ferdi Gürses, sias Otel’de hayatını kaybeden Osman Çetintaş adına düzenlenen büyük erkekler kategorisinde partneri Oktay ile 3’üncülük kürsüsüne çıktı.

A+A-

Serkan SOYALAN

2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu’nda yeniden plaj voleyboluna dönen başarılı sporcu Ferdi Gürses, uzun yıllar plaj voleybolunda partneri olan ve 6 Şubat depremlerinde Adıyaman’da İsias Otel’de hayatını kaybeden Osman Çetintaş adına düzenlenen büyük erkekler kategorisinde partneri Oktay ile 3’üncülük kürsüsüne çıktı.

Şampiyonanın ardından duygusal bir açıklama yayımlayan Gürses,  sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

“Uzun bir zaman sonra tekrardan sahalara döndüm. Sana verdiğim sözü tuttum kardeşim. Bana iyi geleceğini, benim yerimin sahalar olduğunu söylerdin hep. Öyleymiş gerçekten. Haklısın kardeşim. Şahane insanlarla oturup konuşmak, maçları izlemek ve senin için mücadele etmek şahane bir duygu. Tüm çocukların ailelerin ve senin sahalarda olmanız gerekiyordu. Şimdi tüm servisleri tüm smaçları sizin için atıyoruz. Turnuvada baştan sona bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.  İyi ki varsınız.

Sana söz Ozim daha iyi olmak için elimden geleni yapacağım…”

Turnuva sonunda Spor Yeni’ye açıklamalarda bulunan genç voleybolcu Gürses, “Çok karmaşık duygular içindeydim.  Kardeşimden öte dostum Ozi'nin yokluğu çok yoğun bir üzüntü içine girmeme neden oluyor. Onu en çok görmeye alıştığımız yerde olmaması çok tuhaf. Her an sahaya gelecekmiş gibi hissediyorum. Ona verdiğim bir sözüm vardı. Sözümü tutmak için tekrarda sahalara döndüm. Girdiğim turnuvada başarı elde ettiğimde çok yoğun buruk sevinç yaşadım. Benim için çok değerli ve ona verdiğim sözü tutmuş olmam beni sevindirdi. Beni bizi gördüğünü hissetmiştim.  Oda sevinmiştir eminim” dedi.

Bu haber toplam 747 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.