Fenerbahçelilerden Sertoğlu'na teşekkür

Fenerbahçelilerden Sertoğlu'na teşekkür

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, Türkiye'deki maçlara girişlerde sıkıntı yaşayan taraftarların bu sorunu ile ilgili Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile görüştü.

A+A-

Yapılan görüşmede sorunun giderilmesi ile ilgili girişimde bulunan ve Türkiye Futbol Federasyonu ile temasa geçen KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'na teşekkür edildi.

Dernek konu ile ilgili olarak Başkan Toykan Özdamar imzası ile şu açıklamayı yaptı:

Çift uyruklu ve aşılama sürecini KKTC'de gerçekleştiren üye ve taraftarlarımızın dikkatine!

Bildiğiniz üzere şuan aşılama sürecini Türkiye dışında herhangi bir ülkede gerçekleştiren kişiler aşı kayıtlarının TC Sağlık Bakanlığı verilerinde yer almadığından ötürü statlara giriş için gerekli HES Kodu’nu alamadıklarından, Paso Lig hesaplarına bilet satın alamamakta ve/veya başka bir hesaptan transfer gerçekleştirilememektedir. An itibarı ile TC vatandaşlığına sahip ve/veya çift uyruklu kişiler İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne şahsen veya derneğimize 20 Ekim 2021 tarihine kadar;

Kendi adlarına dolduracakları dilekçeye (üzerine irtibat telefonu, e-mail adresi ve KKTC İkametgâh adresi yazılacak) ek olarak. TC kimlik kart fotokopilerini, KKTC aşı kartı fotokopilerini, KKTC Ada Pass kart fotokopilerini ulaştırmaları halinde derneğimiz tarafından toplu başvuru için yardımcı olunacaktır.

Ayrıca yanlızca KKTC vatandaşı olup KKTC’de aşılanan üye ve taraftarlarımız için KKTC Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmelerde Bakanlık konuyu Kıbrıs Türk Futbol Federasyon’una (KTFF) aktarmıştır. Bugün KTFF Başkanı Sn. Hasan Sertoğlu’na yaptığımız ziyarette yaşanılan mağduriyet anlatılmış Sayın Sertoğlu’nun girişimleri ile konu Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) aktarılmış ve bu mağduriyetin en kısa sürede giderileceği ile ilgili bilgilendirilmiş bulunmaktayız.

Konu ile yakından ilgilenen Başkan Sn. Hasan Sertoğlu’na üye ve taraftarlarımız adına bir kez daha teşekkür eder. Bu mağduriyetin biran önce son bulması için konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyuna bildiririz.

Bu haber toplam 693 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.