Fenerbahçeliler Derneği’nden şenliğe katkı

Fenerbahçeliler Derneği’nden şenliğe katkı

KKTC Fenerbahçeliler Derneği olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Lefkoşa Türk Belediyesi El Ele Çocuk Merkezini ziyaret etti.

A+A-

Yapılan açıklamada çocukların 23 Nisan’da gerçekleştirilecek Dereboyu Bahar Şenliği’nde giyeceği tişörtleri temin etmekten ve çocukların yüzünü güldürmekten ötürü oldukça memnun olunduğu belirtildi.

Ziyarette söz alan Dernek Başkanı Toykan Özdamar, tüm belediyelerin zor zamanlardan geçmesine karşın Lefkoşa Türk Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlamında güzel işlere imza attığını, Kadın Sığınma Evi, Paylaşım Mutfağı ve Engellemeyen Lefkoşa Birimi'nin yanı sıra LTB El Ele Kreşinin de anlamlı projelerden biri olduğunu dile getirdi. Özdamar bu sebeple Başkan Mehmet Harmancı'ya toplumun her kesimine gösterdiği duyarlılık için teşekkürlerini sundu. Özdamar konuşmasının devamında derneğin üstlendiği her türlü sosyal sorumluluk projesinde katkılarını esirgemeyen dernek üyesi Mazhar Iqbal Choudhry'e bu anlamlı projede de işbirliği içinde olduğu için teşekkürlerini iletti.

Özdamar konuşmasının sonunda çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, çocukların mutlu olduğu ve çocukluğunu yaşadığı bir dünya dilediğini aktardı. LTB El Ele Kreşi Sorumlusu Çimen Cengizer KKTC Fenerbahçeliler Derneği'ne duyarlılıkları için LTB ve Kreş öğrencileri adına teşekkür etti ve bundan sonrası için de dernekle işbirliklerinin artarak devam etmesini arzuladıklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 729 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.