Fenerbahçe zirve takibini sürdürüyor

Fenerbahçe zirve takibini sürdürüyor

Türkiye Süper Lig'in 24. haftasında Yukatel Kayserispor ile Fenerbahçe karşılaştı.

A+A-

Türkiye Süper Lig'in 24. haftasında Yukatel Kayserispor ile Fenerbahçe karşılaştı.

Fenerbahçe maçı 2-1'lik skorla kazandı. Maçta goller; 6. dakikada Enner Valencia, 68. dakikada Ferdi Kadıoğlu ve 90+6. dakikada Arif Kocaman'dan geldi.

Bu sonuçla puanını 51'e yükselten Fenerbahçe, lider Galarasaray'ı takibini sürdürdü. Diğer taraftan Kayserispor ise 35 puanda kaldı.

Enner Valencia attığı golle birlikte, Fenerbahçe tarihinin en fazla gol atan oyuncuları sıralamasında 52 golle 10. sırada yer aldı ve 9. basamaktaki Tanju Çolak'ı yakalamasına 2 gol kaldı.

Aynı zamanda Fenerbahçe'de 100. maçına çıkan Enner Valencia "dalya" dediği maçta gol atarak bu sezonki 23. golünü attı. Ekvadorlu forvet aynı zamanda sarı-lacivertli kulüpte 100 maç sonunda 52 gol ve 14 asistle 66 gole direkt etki etti.

Karşılaşmada konuk ekip Fenerbahçe'nin taraftarları tribünde yer almadı.Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulunun güvenlik gerekçesiyle aldığı Fenerbahçe taraftarı için deplasman yasağı kararı itiraz üzerine mahkemeye taşınmış, Kayseri 2. İdare Mahkemesi ara kararında deplasman yasağı için yürütmenin durdurulmasına hükmetmişti.

 

Bu haber toplam 500 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.