“Fenerbahçe hayallerimi gerçekleştirdiğim yer…”

“Fenerbahçe hayallerimi gerçekleştirdiğim yer…”

23 yıldır basketbolun içinde olan ve Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında önemli başarılar elde eden gururumuz İbrahim Yavuz, “Fenerbahçe benim hayallerimi gerçekleştirdiğim yer” dedi.

A+A-

SPORUN İZİNDE YAZI DİZİSİ (10) İBRAHİM YAVUZ – TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL

✓ “23 yıldır basketbol oynuyorum. Basketbol benim hayatım. Tamamen hayatımın en büyük önceliği durumunda…”

✓ “Ülkemizde ne yazık ki spor en son sıralarda geliyor. Çünkü destek ve önem çok az veriliyor. Gerekli destek ve önem verildiği zaman bizim gençlerimiz ve sporcularımız dünyadaki en başarılı sporcuları arasına rahatlıkla girecek yetenektedir”

Hüseyin ÖZBARIŞCI

23 yıldır basketbolun içinde olan ve kariyerini Türkiye’nin büyük kulüplerinden Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda sürdüren Kıbrıslı Türk sporcumuz İbrahim Yavuz, hedefimin Şampiyonlar Ligi ve Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Her hafta farklı spor dallarında kendini kanıtlamış ve başarılara imza atmış sporcu veya antrenörlerin konuk olduğu ‘SPORUN İZİNDE’ yazı dizisine düşüncelerini anlatan Yavuz, basketbolun kendisinin hayatının önceliklerinden biri olduğunu belirtti.

Ülkemizde spora verilen destek ve önemin az olduğunu kaydeden başarılı basketbolcu, “Gerekli destek ve önem verildiği zaman bizim gençlerimiz ve sporcularımız dünyadaki en başarılı sporcuları arasına rahatlıkla girecek yetenektedir” şeklinde konuştu.

Gençlere tavsiyelerde de bulunan deneyimli basketbolcu, gençlerin hedefleri doğrultusunda çok çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Kariyeri başarılarla dolu…

  • 4 kez Türkiye Süper Ligi şampiyonluğu
  • 2 kez Eurolig Şampiyonluğu
  • Milli takım ile Avrupa şampiyonluğu
  • 1 kez Avrupa 2’nciliği
  • 2 kez Avrupa 3’üncülüğü
  • Dünya 3’üncülüğü
  • Olimpiyat 4’üncülüğü

ibrahim-yavuz-2.jpg


“Basketbol benim hayatımın en büyük önceliğim…”

“23 yıldır basketbol oynuyorum. Basketbol benim hayatım. Tamamen hayatımın en büyük önceliği durumunda…”

ibrahim-yavuz-3.jpg

“En büyük hedefim Şampiyonlar Ligi ve Dünya Şampiyonluğu”

“En büyük hedeflerim arasında, ilerleyen kariyerimde Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon olmak ve Dünya Şampiyonu olmak istiyorum. Bunun için çalışıyorum.”

 

“Fenerbahçe, hedeflerimi ve hayallerimi gerçekleştirdiğim yer…”

“Fenerbahçe benim hedeflerimi, hayallerimi gerçekleştirmemde en büyük paya sahip. Umarım geriye kalan hedeflerimi de orada oynarken başarırım.”

 

“Spora verilen destek ve önem çok az…”

“Ülkemizde ne yazık ki spor en son sıralarda geliyor. Çünkü destek ve önem çok az veriliyor. Gerekli destek ve önem verildiği zaman bizim gençlerimiz ve sporcularımız dünyadaki en başarılı sporcuları arasına rahatlıkla girecek yetenektedir.”

ibrahim-yavuz-5.jpg


Gençlere tavsiyeleri…

“Çok çalışıp, kendilerini geliştirmeleri gerek…”

“Gençlere vereceğim tek nasihat her fırsatta sevdikleri ve yaptıkları spor dalında çok çalışıp, kendilerini geliştirmektir. Çünkü yeteneklerini ve kendilerini gösterecekleri bir fırsat muhakkak ki doğacaktır. Bunu unutmasınlar.”


İbrahim Yavuz kimdir?

23 yılını basketbola verdi…

İbrahim Yavuz, 14 Kasım 1986 Mağusa doğumlu İncirli köyünde büyüyen birisidir. Yavuz, 23 yıldır basketbolun içinde olan birisi… Yavuz, tekerlekli sandalye basketbolunda Fenerbahçe forması da giyerek ülkemizi gururlandırmaktadır.

ibrahim-yavuz-4.jpg

Bu haber toplam 968 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.