"Fenerbahçe hak ettiği yere gelecek"

"Fenerbahçe hak ettiği yere gelecek"

Fenerbahçe'de Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. Koç seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe hak ettiği yere gelecek, getireceğiz. Seneye şampiyonluğumuzu kutlayacağımız bir Haziran ayı içerisinde olacağız" dedi.

A+A-

Fenerbahçe Kulübünün seçimli olağan genel kurulunda tek aday Ali Koç, 6 bin 459 oyla yeniden başkanlığa seçildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Ali Koç bir konuşma yaptı. 

İlk sözlerini teşekküre ayıran Ali Koç, ""Tüm kurullarda, sandıklarda çalışan tüm arkadaşlarıma, önceki ve şimdiki yönetim kurulundaki arkadaşlarımı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Sağ olun, var olun. 

Fenerbahçe saat 17.00 itibariyle bir seçimli genel kurulu tamamladı. Son günlerde yaşananlardan aAlacak çok mesaj var. Fenerbahçe'nin nasıl bir camia olduğu konusunda. Fenerbahçe taraftarı olarak camiana nasıl sahip çıkılacağını tüm ülkeye gösterdiniz. En küçüğünden en büyüğüne tüm çubuklu sevdalıları şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" dedi. 

Eski Başkan Aziz Yıldırım ile arasında yaşanan olaylara vurgu yapan Koç, "Son bir kaç günde yaşananlardan sonra burada göstermiş olduğunuz hassasiyet, gösterdiğiniz hassasiyet beni ve arkadaşlarımı fazlasıyla umutlandırmıştır. Fenerbahçeliler, zor günlerde vereceği mesajları bilirler. Tek adaylı bir seçim. Haziran ayına yaz ilk defa bugün uğradı. Salgın şartları hala mevcut. Üniversite sınavı... Yoğun bir katılımla kongreyi sahiplenen üyelerle birlikte Fenerbahçe'mizin yeni dönemini başlatıyoruz. Rakamları sayın başkan söyledi. Demin saydığım şartlara göre çok çok iyi rakamlar olduğu söyleniyor. Son dakika da olsa bir günlüğüne gelip oyunu kullananlara teşekkür ediyorum. Kiminle konuştuysam şehir dışından. Kiminle fotoğraf çektirdiysem şehir dışından. Bir kongre üyemiz İsveç'ten geldi, oyunu verip gitti. Dün saat 11.00'de Kalamışta Avrupa'daki derneklerimizin temsilcileri geldi. Tatile gelmediler. Bu bana göre bu camianın farkını, özelliğini fazlasıyla gösteriyor. Gerektiği zaman kongre üyeleri kulüplerine nasıl sahip çıkacaklarını fazlasıyla gösterdiler" ifadelerini kullandı.  

 

"Aydınlık geçmişimiz, aydınlık geleceğimiz için omuz omuza olacağız"

"Genel Kurullarımız için demokrasi şöleni diyoruz, doğru diyoruz" diye konuşan Koç şöyle devam etti,
"Bundan sonra sen ben demeden, sadece Fenerbahçe dediğimiz, sadece Fenerbahçe'nin çıkarlarına hizmet etmeyi temenni ediyorum. Aydınlık geçmişimiz, aydınlık geleceğimiz için omuz omuza olacağız. Yarın çok geç. Bu başlangıcı burada yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi yapacak çok işimiz var. Fenerbahçe için üstlenecek çok sorumluluğumuz var. Bunun bilincinde olduğumuz ve bunun için neler yapmamaz gerektiğinin bilincinde olduğumuz konusunda şüpheniz olmasın. Elimizden gelen her şeyi yapacağımızı, durmadan usanmadan çalışacağımızı temenni ediyorum. 

Mahcubiyetimizi ifade etmiştim. Bu, bizim için en büyük itici güç ve sorumluluk bilinci sağlamaktadır. İçiniz rahat olsun. Fenerbahçe bir spor kulübüdür. Spor kulübü olduğu kadar da tarihi, bu ülkenin, bu cumhuriyetin, sosyal sorumluluk bilincinde, sadece çubuklu için değil ülkesi için de nasıl bir mücadele verdiği, tarihin her aşamasında mevcuttur."

 

"Gelecek dönemde sporun renginin sarı-lacivert olmasını temenni ediyoruz"

Yepyeni bir döneme yelken açtıklarını kaydeden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Gelecek dönemde sporun renginin sarı-lacivert olmasını temenni ediyoruz. Geçmiş dönemde doğrusuyla yanlışıyla çok büyük tecrübeler kazandık. Biliyorum, futbolda başarı olmadığında diğerleri gözardı ediliyor. Bana göre futbolda her sezon belli bir aşama kazandık. Belli yanlışlardan arındık. Kadromuz yüzde 70 hazır. Belli dokunuşlara ihtiyaç var. Kadronun hazır olması yetmiyor. Fenerbahçe'nin ne anlama geldiğinin anlaşıldığı bir ortam için çalışacağız. Bazen eksikler olabilir. Bazen en iyi kadroya sahip olmayabilirsiniz. Tüm eksiklere rağmen iyi bir aile ortamının olması, iyi bir takım ruhunun tesis edilmesi, kısacası inanmışlığın bir çok eksiği örttüğünü bir çok kez yaşadık. Hedefimiz bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda bu ortamı yakaladığımızda başarı daha kolay gelecektir" diye konuştu.  

Bu haber toplam 695 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.