"Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorlar"

"Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorlar"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yakın Doğu Üniversitesi ile oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisi ilk maçı öncesi yaşanan olaylarla ilgili konuştu.

A+A-

YDÜ Başkanı Işık Eyigüngör’e tokat atması ile başlayan olaylarla ilgili konuşan Yıldırım, YDÜ yöneticilerinin F.Bahçe düşmanlığı yaptığını ileri sürdü.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, "Yakın Doğu Üniversitesi'nin asıl adı Basketbolu Geliştirenler Derneği. Geçen sene bizdeki yönetici Işık, bir de Hulki diye biri var durmadan mesajlar atıyor telizvyonlara bizleri karalıyor. Geçen sene bizim 250 bin verdiğimiz Olcay'ı 600 bin liraya transfer ettiler. O Amerikalı kızı biz 300-350 bin dolara oynatırken, geçen sene Final Four'dan önce 600 bin dolara anlaştılar ve bu sezon transfer ettiler." dedi.

 

"ŞİKE DİYORSAN AL SANA ŞİKE"

"Bunlar Fenerbahçe'de yöneticilik yapmış insanlar." diye Yıldırım, "Bunları yapabilirsiniz ama bunları; Fenerbahçe'de yöneticilik yaptıysanız gelirsiniz, Fenerbahçe yönetimine sorarsınız. Biz bunları düşünüyoruz, bırakacak mısınız diye sorarsınız. Bunları bitirdik. Bu sezon da Levander, oyun kurucu Ayşe Cora ve bir de Tuğçe'ye tespitli yazılı teklif veriyorlar. Daha biz bunlarla maç yapacağız. Levander bunlara bir fiyat veriyor. Bizim Ozan Bey diyor ki; çok yüksek teklif verdi alamayız. Şike diyorsan al sana şike. Bundan daha büyük bir şey var mı? 3 tane oyuncumuzu transfer tekifi ile kandırıyorlar. Bunu da geçtim. Maçtan önce yönetici

arkadaşlarımızı arıyor. Başkan gelecek, yöneticiler gelecek 10-15 kişilik yer ve taraftara da yüzde 10 yer istiyor. Bunları vermeyiz diye Hulki efendi açıyor telefon Ozan Bey'e, yönetici arkadaşlarımıza. Biz veremeyiz, Aziz Yıldırım da gelemez, Mahmut Uslu da gelemez diyor. Bunlar kendilerini dev aynasında görüyor. Biz Türkiye'de en kavgalı yere gittik o kulüpler bizi misafir ettiler. Bizim tribünde 3-5 kişilik yerimiz vardı, bize 15-20 kişilik yer açtılar. Türkiye'nin her yerindeki kulüpler yaptı bunları. Beşiktaş'a, Galatasaray'a gittiğimiz zaman veya onlar bize geldiği zaman saha içinde ne kadar mücadele edersek edelim; saha dışında hep

birbirimize saygılıyız, saygılı olmaya çalışıyoruz. Bunlar bir de Fenerbahçe kulüp üyesi." diye konuştu.

 

"BUNLAR FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞI YAPIYORLAR"

Yıldırım, "Bunlar Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorlar. Bu yetmiyor, bugün Beşiktaş-Fenerbahçe maçı var. Tutuyor bize 110 tane bilet vermeleri gerekirken, 97 tane bilet veriyorlar. Neyse kavga dövüşle federasyonu araya sokuyoruz, resmi yazı... Bize yazı yazıyorlar, Yakın Doğu Üniversitesi olarak yazı yazıyorlar. O zaman bu ligde şike var. Girne Yakın Doğu'nun takımı, e bu da onların takımıysa sporcuları değilse takımıysa, iki takım aynı ligde oynamaz. Bu şike olur. Ondan sonra hava yapıyorlar. Hakemlerle oynuyorlar. Bugün gelme sebeplerimden biri buydu. Hakemlerle oynuyorlar." dedi.

 

"BUNDAN SONRA DAHA ÇOK YAPACAĞIM"

Aziz Yıldırım, "EuroCup'a geldiler, federasyon başkanını oturtmadılar tribünde ya... Bunlar böyle kendilerini bir şeyler zannediyorlar. Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu buraya gelemez... Geldim, gereğini de yaptım, bundan sonra daha çok yapacağım. Böyle Fenerbahçe

kulüp üyesi olmaz. Beşiktaş'ın Asya Kartalları'na vermişleri parayı, getirtmişler burada tribünde bağırtıyorlar ya... Fenerbahçe Beşiktaş kavgası mı körüklüyorlar? Ne işi var onların burada? Onların karşıda maçı var, gitsinler oraya maçlarına. Yakın Doğu ile ne

ilgileri var? Böyle saçma bir şeyler görmedim ben ya... Ondan sonra, "Tokatladı" diyorlar. Yahu yaparım, daha çok da yaparım!" şeklinde konuştu.

 

"BİZE YER BIRAKMAMIŞLAR. KENDİLERİ YAYILMIŞLAR"

"Ayıp denen bir şey var." diyen başkan Yıldırım, "Tahrik ediyorlar... Başkan gelemezmiş buraya... Ulan ben yıllarımı verdim burada ya... Bu salonu, Fenerbahçeli yöneticiler yaptı. Biz geçen sene salonu yapınca buradan ayrıldık. 15 sene ben burada basket, voleybol ne şampiyonluklar gördük yaşadık ya... Geldim, salı günü gene geleceğim. Ayıp yani... Ondan sonra protokolde yer veriyorlar, geri kalana kendileri yayılmışlar. Bir de orada yazmışlar şeylere... Ayak ayak üstüne atmışlar keyifleri yerinde... Sanki biz şeyiz... Kulüp üyesiysen, Fenerbahçe kulüp başkanı geldi, bir kalkarsın, "Merhaba" dersin. Kapıda karşılarsın... Yahu Beşiktaşlılar, Galatasaraylılar gelip kapıda karşılamayınca sitem ediyoruz yahu... Adam kulüp üyesi ama giremezsin diyor salona..." dedi.

 

"BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİNİ GETİRDİKLERİ İÇİN BUNLARA CEZA VERMELERİ LAZIM"

"Beşiktaş seyircisini getirdikleri için bunlara ceza vermeleri lazım." diyen Yıldırım, "Burada şu anda iki takım seyircisi birbirine girse, birbirini yaralasa ne olacak? Alakasız bir yerde Beşiktaşlı taraftarları getiriyorlar. Ben Fenerbahçeliyim diyorum ama Fenerbahçe'ye

kötülük yapabilir miyim? Fenerbahçe'nin aleyhinde bir şey olduğu zaman en önde ben dururum. Bunlar Fenerbahçeli falan değil. Aziz Yıldırım'a veya Mahmut Uslu'ya kızabilirsin, bunlar ayrı konular." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, “Üyelikleriyle ilgili gereken işlem yapılacaktır. Disiplin kurulu onlar görevlerini yapar. Salı günü yine geleceğim. Fenerbahçe Başkanı giremezmiş, Fenerbahçe başkanı her yere girer. Bizde öyle bir yürek var ki..." dedi.

Bu haber toplam 1995 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.