Federasyonun talebi kabul gördü

Federasyonun talebi kabul gördü

Yıllar sonra Süper Lig’e yükselen Engelliler Spor Federasyonu’nun ülkemizde uygulanan Covid-19 tedbirleri kapsamında bu sezon lige katılım gösteremeyeceği yönündeki başvurusu, Türkiye Engelliler Spor Federasyonu tarafından kabul gördü.

A+A-

Takımımız tüm hakları saklı kalmak kaydı ile bu sezon ligde yer almayacak ve gelecek sezon ligde mücadele edebilecek. Takımımızın oynayacağı tüm maçlar fikstür gereği ‘bay’ geçilecek.

Türkiye Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk imzası ile KKTC Engelliler Spor Federasyonu’na gönderilen cevap yazısında, 1 Nisan tarihinde de internet üzerinden yapılan yönetim kurulu toplantısında değerlendirildiği ve uygun görüldüğü belirtildi.

Başkan Öztürk, yönetim kurulu kararını KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ruhsar Vudalı’ya iletti.

Konuyla ilgili bildiriminde “Yönetim kurulumuzun, KKTC’de uygulanan Kovid-19 pandemisi karantina tedbirleri nedeniyle sebebiyle Tekerlekli Sandalye Basketbol 2020-2021 sezonunda tüm haklarınız saklı kalmak kaydıyla lige katılamama talebiniz uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi.

KKTC engelliler geride kalan ve pandemi nedeniyle tamamlanamayan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligi’ni yenilgisiz tamamlayarak Süper Lig’e yükselme hakkı elde etmişti.

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler