"Federasyonlar olarak yargıya başvuracağız"

"Federasyonlar olarak yargıya başvuracağız"

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Gazioğlu, spor federasyonlarının devlet katkısı alabilmesi için Maliye Bakanlığı'na yazı yazdıklarını ancak cevap alamadıklarını belirtti, "federasyonlar olarak çok yakında yargıya başvuracağız" dedi.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) Başkanı Hasan Gazioğlu, spor federasyonlarının devlet katkısı alabilmesi için Maliye Bakanlığı'na bir ay önce yazı yazdıklarını ancak, kendilerine bu sürede cevap verilmediğini belirterek eleştirilerde bulundu. 

Gazioğlu yaptığı açıklamada "Çok yakında federasyonlar olarak yargı yoluyla hakkımızı arayacağız!" ifadelerini kullandı.

Gazioğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"BİR USTA BİR MEMLEKET!!!

Bugün 17 Ağustos, tam 1 ay önce Maliye Bakanlığı'na, federasyonların devlet katkı paylarının dağılımındaki ayrımcılığın sebebini sorduk. Tam 1 aydır ne cevap alabildik, ne de birisi bize tatmin edici bir açıklama yapma ihtiyacı duydu. Bizler federasyon başkanları olarak özelde kendi spor camialarımızı, genelde spor ile uğraşan insanları temsil etmek için seçiliyoruz. Bizlerin sıkıntısına Spordan sorumlu bakanlıkta çözüm aramadı ve ilgilenmedi! Bizleri yani camialarımızı ötelemek, bizlere zurnanın son deliği muamelesi yapmak, temsil ettiğimiz zümreler düşünüldüğünde kimsenin haddi değil!!! Bizler de kendimizi o duruma düşürtmeyiz!!!! 17 Haziran tarihinde yazılmış olan çekler halen bugün, hangi hakla kasada kilitli tutulur, böyle keyfi nasıl davranılır? Bu soruları gerekirse muhataplarına yargı yoluyla soracağımızın bilinmesini isterim. Çok yakında federasyonlar olarak yargı yoluyla hakkımızı arayacağız!!!"

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.