Federasyon Kupası sahiplerini buldu

Federasyon Kupası sahiplerini buldu

Hentbol Federasyon Kupası final karşılaşmalarında kadınlarda UKÜ, erkeklerde ise Gençlik Gücü kupanın sahibi oldu

A+A-

Hentbol Federasyon Kupası finalinde kadınlarda Levent’i mağlup eden UKÜ ile erkelerde UKÜ’yü mağlup eden Gençlik Gücü takımları kupanın sahibi oldu. UKÜ Levent karşısında 41-38 galip gelerek kupanın sahibi olurken, erkeklerde ise 26-24’lük skorla UKÜ’yü mağlup eden Gençlik Gücü takımı gecenin kazananı oldu.

uku.jpg

UKÜ tecrübesi ile: 41-38

Gecenin ilk karşılaşmasında kadınlarda UKÜ ile Levent takımları karşı karşıya geldi. İlk devresini 25-17 önde kapatan UKÜ ikinci yarıda zorlansa da tecrübesi ile maçı 41-38 önde kapatarak kupanın sahibi oldu. Levent takımında Nisan kaydettiği 12 golle maçın skorer ismi olurken, UKÜ takımında Aysel maçın oyuncusu seçilen isim oldu.

genclik-gucu.jpg

Düellonun galibi GG: 26-24

Gecenin ikinci karşılaşmasında erkeklerde Gençlik Gücü ile UKÜ bir araya geldi. Maçın başından sonuna büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı kazanan taraf Gençlik Gücü oldu. İlk devresini 12-11 UKÜ karşısında önde kapatan Gençlik Gücü karşılaşmayı 26-24 kazanarak kupanın sahibi oldu. UKÜ takımında Fatih 7 golle maçın adamı olurken, GG takımında kaleci Şemsi maçın oyuncusu seçildi.

 

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 685 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.