F.Bahçeliler’den Berkalp’e ziyaret

F.Bahçeliler’den Berkalp’e ziyaret

KKTC Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri kulübün voleybol ve basketbol kadın takımının kurucularından Dr. Ayten Berkalp'i ziyaret etti.

A+A-

KKTC Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Sertaç Komsuoğlu ve Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt; atlet, basketbolcu, kürekçi ve voleybolcu olarak kulübe yıllarca hizmet eden, kulübün kadın basketbol ve voleybol şubelerini kuran ve kaptanlığını yapan Ayten Salih Berkalp’i bayramda ziyaret etti.

İstanbul’da öğrenim gördüğü yıllarda Fenerbahçe’ye büyük hizmetleri bulunan, kulübün bir değil iki tane branşının kurucuları arasında yer alan ve kaptanlıklarını yapan (Kadın Voleybol ve Basketbol takımları) , Kıbrıs Türk tarihinde de çok önemli yeri bulunan yaşayan efsane Dr. Ayten Berkalp ile Lefkoşa Eziç restoranda bir araya gelindi. Kulüp yöneticileri, dernek başkanı Gökhan Necipoğlu ve Genel Sekreter Burçin Aliusta’nın da hazır bulunduğu kısa fakat anlamlı ziyarette duygusal anlar da yaşandı. Özellikle büyük emekleri ve başarıları bulunan Kadın Voleybol takımındaki anılarını paylaşması inanılmazdı. Dr. Ayten Salih Berkalp ziyarette Kulüp müzesine ve başkan Ali Koç’a iletilmek üzere, Ahmet Tolgay’ın yazdığı “Dr. Ayten’in Romanı” isimli kitabı hediye etti. Dr. Ayten Salih kitabı, “Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yaşamımdaki katkılarından ötürü teşekkür ederim” diyerek imzaladı. Ziyarette Dr.Ayten Berkalp’e, üzerinde Fenerbahçe Futbol takımının imzaları bulunan formanın takdim edilmesi ve çekilen anı fotoğraflarının ardından tamamlandı.

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.