F.Bahçe'de Pereira'nın gelişi sonrası ilk ayrılık!

F.Bahçe'de Pereira'nın gelişi sonrası ilk ayrılık!

Yeni sezonda yoluna Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira ile devam edecek olan Fenerbahçe'de kadro planlaması tecrübeli hocanın taleplerine göre şekillenmeye başladı.

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Vitor Pereira'yı takımın başına getirerek büyük bir belirsizliği ortadan kaldırırken transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda.

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Birçok isimle transfer temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertliler transferlere kaynak oluşturmak için bazı isimlerle de yol ayrımına gitmeye hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz sezon beklenen performansın alınamadığı isimlerle vedalaşacak olan Sarı Kanarya'da bu isimlerden biri de Mauricio Lemos...

Geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde Las Palmas'tan transfer edilen Mauricio Lemos, beklenen performansı bir türlü sergileyememişti.

Geride kalan sezonda sadece 10 maçta forma giyebilen Uruguaylı savunmacı ile de yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Son karar Vitor Pereira'ya bırakacakken 25 yaşındaki stoper için Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Aris'in devreye girdiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor.

Bu haber toplam 834 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.